Április közepétől a pedagógusok azt kérik ne engedjék iskolába a gyermekeket, ők nem tanítanak tovább. Átképzik tömegesen magukat?
Éppen a választások előtt fél hónappal kérik erre a szülőket. Hosszú évtizedek óta alacsonyak a tanári fizetések, de nekik pont most kell sztrájkolni annak ellenére, hogy kaptak 10%-os emelést, nyári szünidőre is jár a teljes fizetés, napi 5-6 órát járnak be, a nyári szüidővel 3.5 hónap szabadságuk van. Hagyjuk...
Addig akarnak sztrájkolni míg a követeléseiket nem telejsítik. 50%-ot akarnak vagy mennyit. Sosem fognak senkitől ennyit kapni. Átképzik magukat? [link]
A tanársztrájk, PDSZ politikailag nem független.
Éppen ezért a kormány soha nem fog velük érdemben tárgyalni.
Alapítsanak független szakszervezetet, akkor majd lehet tárgyalóasztalhoz ülni.
Egyszerűen tömegesen lerakják a munkát, és a kormány baxxa meg!
Ha akar valamit, kezdjen egyezkedni. Ha nem, akkor küldje a minisztereket tanítani, vagy alkalmazzon betanított tanárokat. Szerinted ez hülyeség? Orbán nem ekkora b'rom?
Várd ki a végét.
3.5 hónap szabadság
ne fárassz már a hülyeséggel
te miért nem vagy tanár?
2: Mi tanárellenes a tényeken?
3: "Egyszerűen tömegesen lerakják a munkát, és a kormány baxxa meg!"
Megoldják hidd el. Újraélesztik a digitális oktatást és akkor rájönnek, hogy ennyi tanár sem kell
6: Újságírónak nem veszik fel tapasztalat nélkül. Annyi oda sem kell
5: "Aztán egy magyar tanár mire képzi át magát ? A szalag mellett fogja megkérdezni minden egyes terméktől, hogy mire gondolt a költő ?"
Gondoltam valami tervük van. Értelmiség, mire számítanak?
4: "te miért nem vagy tanár?"
Kérlek. Én tanár vagyok. Erre mit lépsz?
"
A tanároknak nincs tervük. A legtöbb tanár nem tudja elképzelni mit kezdjen magával ha más állás után kellene néznie.
A múltkor próbáltam segíteni egynek itt a fórumon.
Mondom neki, hogy gondolja át milyen kompetenciái vannak ami értékes lehet a munkaerő piacon az üzleti szférában. Nem értette a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!