Hogy szavazol majd a népszavazási kérdésekben?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
Nem alkalmatlan. Ugyanis a valóságban tényleg lenne lehetőség több féle képpen szavazni, viszont az így szavazók száma elhanyagolható, mert az emberek meggyőződésből szavaznak. Azaz, aki az egyik kérdésre igent mond, az nagy valószínűség szerint a többire is, és inverz: aki nemmel, az a többire is nemmel. Kevés esélyt látok rá, hogy valaki pl az elsőre igennel, a másodikra nemmel, a harmadikra érvénytelenül szavazzon, a negyediket meg ne töltse ki (ez utóbbi felel meg a nem szavaz opciónak).
Ezzel együtt beláthatod, hogy mind a 256 lehetséges szavazati variációt felsorolni nem csak, hogy nem megoldható a GYK felületén, de értelmetlen is lenne.
Én megértem a kérdezőt, hogy csak ezeket írta ki a szavazásba. Összesen 10 lehetőség van, tehát az összes úgyse férne ki.
Én egyébként érvénytelenül az összesre
Nem 10 lehetőség van, hanem 256.
Van négy kérdés, mindegyikre négy féle választási lehetőség: igen, nem, érvénytelen, üresen hagyja (ez a nem szavaz opció).
Tehát első, második, harmadik, és a negyedik kérdésre is egyébként 4 variáció. 4x4x4x4=256
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!