Akkor most biztosan bukni fog pénzt Magyarország a jogállamisági ügy miatt?
Igen, de kit érdekel? Nem mi bukjuk, hanem Lölőék meg a politikusok, NER lovagok.
Persze ez valószínűleg azt fogja maga után vonni, hogy még többet fognak beszedni tőlünk, vagy még több hitelt vesznek fel Kínától, Oroszországtól.
De engem az sem zavar, szívjanak csak majd a gyerekeim. Inkább hitel mint megszorítás.
Orbán Viktor kisztitkár, Soros ösztöndíjas, vallásellenes, liberális internacionálé alelnök, antiliberális, nemzetyinek hazudott, vallási fanatikus elmúlttiszenkétév miniszterelnök úr kiharcolta sikeresen Brüsszelbe hogy a pusztító és törvényszegő kormányzását az EU-s források megvonásával jutalmazzák miután évek óta felszólították tartsa be a fidesz kormány a vállalt alapszerződésben szereplő szabályokat.
Akkor kap az ország eu forrásokat ha visszaáll a jogállam.
-Független ügyészség
-Átlátható közpénz elosztások
-Diszkrimináció megszüntetése
-Közmédia nem fidesztévévé alacsonyítása
Meg még kb 1000 ok ami miatt betelt az EU-nál a pohár.
Kb 8-10 évet késtek csak el a jogos szankciókkal.
Az én gyerekeim már úgyis külföldön fognak tanulni, ugyanis nem engedem majd őket az ótvar, lepra magyar oktatásba, mert nem vagyok az ellenségük.
Így hát valószínűleg kint is fognak maradni akkor már. Szóval nem az én gyerekeim fognak szívni hanem a tietek, meg a cigányok!
Felőlem annyi hitelt vehet fel Orbán amennyit csak adnak neki. Végigkunyerálhatja egész Ázsiát hitelért, minden diktátornak benyalhat! Ki bánja?
Nem.
A mechanizmus jogszerűségét vizsgálták.
A mechanizmus működése majd a gyakorlatban más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!