Mi szükség van még pedagógusokra 2022-ben?
Annyira semmi értelme nincs a magyar oktatásnak mint a huzat. Nem csoda, hogy nem akarnak nekik béremelést adni?
Mire? Hogy bemagoltassák vele Ady Endre verseit? Attól aztán versenyképes lesz az iparban.
Minden ami a cégeknek kell, azt az internetről lehet megtanulni. A magyar oktatásban csak olyan emberek dolgoznak akik nem értenek semmihez, és nem kellettek sehova máshova.
Egyáltalán szükség van még a régi iskolarendszerre? Nem lehetne teljesen online oktatást bevezetni, azt is inkább angol nyelven, mint Észtországban?
6-os!
Ezt tulajdonképpen miből szűrted le? Végigjártad az összes iskolát és egyesével megfigyelted a pedagógusok munkáját? Ha nem, miért állítasz ilyen ökörségeket?
Van igazság a kérdésben. Az biztos, hogy soha pénzt nem kerestem olyannal amit iskolában tanultam.
A verseket elfelejtettem, soha nem szerettem. A történelem 80% -a hazugság, technika tanár kocsmába járt, rengeteg hamis dolgot megtaníttatak velem, velünk, csak hogy elteljen az idő.
Ennek ellenére kiválóval diplomáztam, de mára már tudom, hogy amit ott megtanultam már akkor elavult volt. A diplomám soha senki el nem kérte, meg nem nézte.
Sajnos aki igazán hasznos, értékes dolgokat tudna tanítani az nem az iskolában veri el a szép napját. Szomorú, de ez az igazság.
A tanárok meg hiába jönnek azzal, hogy ha kirúgják őket majd mennek az aldiba. Miből gondolják, hogy azt a pörgést, meg azt a munkarendet egyáltalán kibírnák és egyáltalán meg tudnák csinálni amit ott kell?
Fejlődniük kell nekik is és sajnos azt kell mondjam, hogy érdemelnének több pénzt, de az oktatás színvonalán ez semmit nem változtatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!