Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja azt a Fidesz,...

Miért mondja azt a Fidesz, hogy a gyermekvédelmi tv. miatt bukta el a pert?

Figyelt kérdés
Miközben Lengyelországban nem hoztak ilyen törvényt és ők is elbuktak. Egyértelmű hogy mi a kettő között a hasonlóság, és ez a korrupció.
2022. febr. 17. 13:57
1 2 3
 21/21 Koplárovics Béci ***** válasza:

"1. Olyanra hivatkoztál, amit nem írtál és azt állítod, hogy erre nem reagáltam. A végső érved: "Ne játszd a hülyét.""

Tehát nem játszod.

"2. Nem tudtál semmi sem bizonyítani a kormány állítólagos lopárásól."

Ez nem jelen kérdés témája.

"3. Nem reagáltál az EU módszereire, ehelyett terelted a témát."

Tehát nem sikerült pár sort értelmezni.

"Mivel semmire sem tudtál értelmes választ írni, ezért nyilvánvaló, hogy te nem játszod a hülyét. S mint ilyennel, nincs miről vitatkoznom."

Arról nem én tehetek, hogy szándékosan értesz meg dolgokat. Hogy ezt azért teszed-e, mert tényleg nem játszod a hülyét, vagy csak félre akarsz vezetni embereket, azt nem tudom, nem is dolgom eldönteni. Mindenesetre a fagyi visszanyalt, és ezt biztos nehéz megemésztened, ezért lehetsz ennyire frusztrált, ezért kell más szavait "lopnod".

2022. febr. 19. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!