Mi az oka sok embernél a feltétel nélküli politikai hűségnek?
Figyelt kérdés
Mondhat bármit MZP, akkor is védik, bármilyen mutyi, lopás stb. kiderül Viktorról teljesen védik ahogy tudják..2022. febr. 17. 12:51
21/29 anonim válasza:
A nyaron ujitottam fel a hazam, en nem tudtam csokot igenyelni, viszont ugyan azt a felturbozott arakat kellett a tuzepen kifizetnem mint barki masnak. A csok is egy olyan intezkedes, amivel nem a csaladosokat hanem a nagykereskedoket tamogattak. A kedvezmenyt elvitte az aremelkedes
22/29 anonim válasza:
A nem gondolkodás? Vagy az, hogy nincs felnőve az egyén?
23/29 anonim válasza:
Nem feltétel nélküli. Az ilyen helyzetre mondják azt hogy "van az a pénz". Mint látjuk valaki plusz egy havi nyugdíjért vagy pár ezer Forintért a lelkét is eladná.
24/29 anonim válasza:
Amúgy a legjobb az amikor elmondjátok itt hogy a fidesz mennyit lop, de közben a másik lehetőség ugyanilyen, ha nem jobban szerencsétlen...
25/29 anonim válasza:
#24 Tapasztalatból tudod, hogy 6 párt közös koalíciója többet lopna, mint a 2/3-as többséggel uralkodó fidesz? Ki akkor a szerencsétlen? :)
27/29 anonim válasza:
#26 Biztos hiányoztál matematika órán. :) 6x1+1=7
28/29 anonim válasza:
27, tehát akkor hétszer annyi lop. Értem. Köszi hogy beismered! ;)
29/29 anonim válasza:
Az osszefogast azert valasztjuk meg mert a fidesz rohadt korrupt. Az o szavazoi nem nezik el azt, ha a politikus lop. Rajuk mas szabalyok vonatkoznak mint a fideszre, mert az o szavazoikat nem erdekli hogy ki mennzit lop, csak a 4 evente 1 kilo krumpli meglegyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!