A Baloldali összefogás náci?
"A baloldal lenáciz mindenkit aki nem az ő oldalukon áll"
Az mkkp sem áll az ő oldalukon. Idézd, hogy mikor nácizták le őket.
Pontosan, soha, vagyis az alapfeltevésed is hazugság.
"lenácizták a fideszt, lenácizták a Mi Hazánkat, és lenácizták a Jobbikot"
A fidesz fasiszta. Ez tény, nem megsértődni kell, hanem ha nem tetszik, akkor tenni ellene.
Ahogy tény, hogy a régi jobbik és mihazánk náci. A régi jobbik meg kb. ugyanazokért a szereplőkért volt náci, akik miatt a mihazánk most.
"mégis a jobbik beállt az összefogásba, akkor nácikkal dolgoznak együtt? akkor őkis nácik?"
A régi jobbik volt náci, ami elég jól látszik, hogy már nem a régi jobbikról van szó.
Másrészt, nem, rettentő ostoba vagy, ha szerinted ha összefogsz valakivel, akkor azzal a valakivel mindenben egyetértesz.
A 2. vh-ban Churchill is kommunista lett, mert Sztálinnal összefogott? Nem is tudtam.
Gondolom szerinted, akkor hidegháború sem volt.
Mindig vicces olvasni, ahogy a jobbolda törtébelmet hamisít. :)
"vagy a jobbik nem náci mert most veletek van? hogy megy ez?"
A jobbik már 2018-ban nem volt náci, amikor nem volt az összefogás része. Egy párt változik, mivel a pártot az azt vezető emberek szabják meg.
Ha változnak benne az emberek, akkor változik a párt. És a régi jobbik elsődleges náci tagozata, az a mihazánk.
A Mi Hazánk miért is náci? Tipikus... mindenki náci aki nem veletek van! Az MKKP pedig balos viccpárt, szóval 1 komolytalan párt aki velük van mért náciznák le?
"A Mi Hazánk miért is náci?"
Mert le van írva a programjukban, hog azok. Pontosabban gyanús módon olyan utalásokat tesznek, hogy mindenkinek egyértelmű.
Lásd, amikor a programban a kötelező abortuszra utalnak.
Egyébként nem tudom, hogy a történelem során kik égettek könyvet, szóval jó lenne úgy kezelni őket, ahogy kell.
"mindenki náci aki nem veletek van"
Tipikus, ostoba vagy értelmezni a programjukat, ezért engem akarsz lehülyézni. Mint valami óvodás. :DDD
Nem, a mihazánk náci, a fidesz fasiszta. Ez pedig lehet tudni a megszólalásaik, cselekedeteik és programjaik alapján.
"Az MKKP pedig balos viccpárt, szóval 1 komolytalan párt aki velük van mért náciznák le?"
Ha velük lenne, akkor együtt indulnának. Ez a "velük" lényege.
De jó, akkor Thürmert, Szanyit miért nem nácizták le? A kamupártokat miért nem nácizták le?
A baloldal véleménye és egyes emberek véleménye közé ne tegyél egyenlőségjelet!
Így ugyanis a kérdésed egy valótlan állításra épül.
A Mi Hazánk nem náci párt! 1 náci párt
-Rasszista
-Homofób
-antiszemita
A Mi Hazánk egyikse ezek közül!
-hogy lehetne 1 olyan párt rasszista aminek roma politikusok is adtak igazat, és Toroczkainak roma barátai is vannak!
-hogy lehetne 1 olyan párt homofób ami nem ítéli el a melegeket? Csak a mögötte álló politikai szándékkal van bajuk,sőt! Toroczkai azt mondta hogy támogatni kell azt a 1-2% ot!
-hogy lehetne 1 olyan párt antiszemita ami soha bem buzdított arra hogy ítéljenek el zsidó embereket vallásuk alapján?
De még csak aztsem mondták hogy a fehérek felsőbbrendüek... de hitlertsem éltették! Szóval miért is nácik? JA TUDOM! mert nem balos 🤣🤣🤣
Egyébként kötelező abortusz? MIVAN? tudod hogy a Mi Hazánk az abortusz ELLEN van? Látszik mennyire néztél utánuk...
És könyveg SOHA nem égettek! Csak 1 könyvet jelképesen ledaráltak, viszont manapság senki nem olvas könyvet viszont a közösségi médiában mindenkk ott van! És Toroczkait és a Mi Hazánkot minden ok nélkül törölték! Szóval a modern könyvégetés inkább a tiltás a közösségi médiából! Mivel a facebook baloldali ezért pont ti égettek könyvet!
A kispártokat pedig azért nem nácizák le mert nincs értelme! Kutya nem szavaz a kispártokra!
Az MKKP bár nincs benne az összefogásba de attól még balos párt :) szóval 1 oldalon állnak!
Még valami?
"A Mi Hazánk nem náci párt"
De.
De akkor nézzük is a pontjaidat, mert elég röhejesek.
"-hogy lehetne 1 olyan párt rasszista aminek roma politikusok is adtak igazat, és Toroczkainak roma barátai is vannak!"
Ahogy ez Hitlerről is elmondható volt zsidókkal kapcsolatban.
"-hogy lehetne 1 olyan párt homofób ami nem ítéli el a melegeket? Csak a mögötte álló politikai szándékkal van bajuk,sőt!"
ÚGy, hogy ez azt jelenti, hogy az a baja a melegekkel Tprpczkainak, hogy politizálnak.
Neki a melegek ne politizáljanak. Ez pedig egyértelműen az elítélésük.
Ez ugyanaz, mint amikor azt mondja, hogy a heterók az utcán bármit csinálhatnak, de a melegek csak 4 fal között.
"-hogy lehetne 1 olyan párt antiszemita ami soha bem buzdított arra hogy ítéljenek el zsidó embereket vallásuk alapján?"
Úgy, hogy az antiszemitizmus nem azt jelenti, hogy buzdítanak valamire vagy sem.
Hitler sem buzdította a németeket. Votl egy törvény és azt követték. Semmilyen buzdítás nem volt. Keress átlag emberek által írt beszámolókat, hogy lásd mi történt.
"De még csak aztsem mondták hogy a fehérek felsőbbrendüek... de hitlertsem éltették! Szóval miért is nácik? JA TUDOM! mert nem balos"
Atyég, de ostoba vagy. Hitler éltetésének ehhez mi köze? Ostobább dolgot tudsz mondani?
"Egyébként kötelező abortusz? MIVAN? tudod hogy a Mi Hazánk az abortusz ELLEN van? Látszik mennyire néztél utánuk..."
A programjukban utalnak rá.
Ha nincs munkád, akkor nem lehet gyereked. Ez az egyik pontjuk. Ha most nem vagy ostoba és logikusan végiggondolod, akkor kiesik műtét irreverzibilitása miatt kiesik, az alkalmi védekezésnél kb. mindig követni kell az embert, hogy működjön.
Ami a leginkább kivitelezhető az a teherbeesés után megakadályozni ezt, mivel akkor látszik, ha valaki terhes.
Ez pedig kötelező abortusz, amire a mihazánk utalt.
Mellesleg nem tudom, hogy az a kettős mérce a fejedben hogy működik, hogy a fidesz elítéled, mikor szóban mást mondanak, mint tesznek, de a mihazánknál ez teljesen okés és ők neked sosem hazudnának. :DDD
"És könyveg SOHA nem égettek! Csak 1 könyvet jelképesen ledaráltak"
Tudtam, hogy találok valami fogyatékost, aki nem képes értelmezni egy egyszerű hasonlatot.
De, jelen esetben a könyvégetés egyenértékű a könyvdarálással.
És ha kicsit tanult lennél, akkor ismernéd Heine szavait: "Ahol könyveket égetnek, ott végül embereket is fognak".
Nyugodtan cseréld ki darálásra, ha neked úgy jobban tetszik az idézet.
"viszont manapság senki nem olvas könyvet"
De, normális emberek elég sokat.
Látszik mennyire vagy iskolázott. :DD
"a közösségi médiában mindenkk ott van! És Toroczkait és a Mi Hazánkot minden ok nélkül törölték"
Nem ok nélkül.
Nácik, azok a közösségi elvekbe ütköznek.
" Szóval a modern könyvégetés inkább a tiltás a közösségi médiából! Mivel a facebook baloldali ezért pont ti égettek könyvet!"
A fb nem baloldali. Nagyon messze van a baloldaltól. A multik létezésükből adódóan jobboldaliak, mivel a kapitalizmus tartja őket fenn.
A fb azért törölte, mert ha retardáltak szélsőséges dolgokat oszthatnak meg a platformon, akkor más cégek, emberek elpártolnak tőlük, mivel nem fognak egy nácikat szabadon garazdálkodni hagyó céggel üzletelni.
Normális ember életre megtanulta, hogy mi történik, ha nácik kerülnek kormányra.
"A kispártokat pedig azért nem nácizák le mert nincs értelme! Kutya nem szavaz a kispártokra!"
Ez magint hazugság, de nem lep a korábbiak után.
Kutatások elég jól igazolják, hogy a kis pártok jó pár (1-2-3) mandátumot vesznek el, ami jelentős.
És egyébként azért sem állja meg a helyét a kijelentésed, mert a logikád szerint a kispártokat támadni sem érni meg, viszont ezt is megteszik.
"Az MKKP bár nincs benne az összefogásba de attól még balos párt :) szóval 1 oldalon állnak!"
A logikád szerint Thürmer is és Szanyi pártja is egy oldalon áll velük, mégse kezelik őket se ugyanúgy.
Elég gerinctelen idióta vagy, hogy össze-visszahazudsz.
"Még valami?"
Tekintve, hogy a teljes kommentedet cáfoltam, így inkább semmi.
Látszik, hogy 8 általános szintjét sem ütöd meg, így inkább hagyjuk.
Szavazz le a vállaltan náci pártra.
Ne haragudj de sötétebb vagy mint darth vader!
Jó baloshoz méltan hazudsz és engem próbálsz ostobának beállítani közbe az érveid egyenlőek azzal amit a wcben hagytam...
Már az a hazugság hogy a multik jobboldaliak, uh te! Tudnád milyen jót nevettem! A multik gyakran szivárványos zászlóval díszitik az oldalukat és sok lnbtq és balos politikust támogatnak külföldön! A sok adomány csak hab a tortán! És a fő érvek hogy balosak a multik hogy sok jobboldali személyt tiltanak vagy ok nélkül vagy nevetséges okokkal! És amint rosszat írsz (még ha építő jellegű kritika is) a melegekel/más rasszal kapcsolatban már törölnek/tiltanak... ha tetszik ha nem de a multik szélsőbalosak!
A 3 érvemre áttérve hogy a Mi Hazánk miért nem náci... ott is hazudtál! Na de kezdjük!
Azt mondod hitlernek adtak zsidó politikusok igazat és voltak zsidó barátai.... ez nem igaz! Nem tudom hol olvastad de amit képzelsz az attól még bem valóság! :)
A következő: remélem tudod hogy a pride és lmbtq mozgalmat sok meleg elítéli? Mert nem az a elfogadás hogy félmeztelen b.zulni mennek oda a gyerekek szeme láttára! Szóval az érvednek semmi értelme!
Következő: nem tudom milyen történelem tanárod volt, vagy csak te nem figyeltél órán de, a nácik elérték hogy a NÉMET lakosság elítélje/vádolja a ZSIDÓ lakosságot,így hitler hatalma biztos volt és csinálhatta azt a szőrnyűséget amit csinált!
A másik amit az üzenet aljára írtál hogy "vállaltan náci" nem náci párt, se gyakorlatilag se elméletileg, se törvényileg! És ez kimeríti a rágalmazás fogalmát :) remélem tudod hogy hamis váddal vádolni 1 pártot azaz igazán gerinctelen dolog :)
"Jó baloshoz méltan hazudsz "
Még mindig nem vagyok baloldali, de szép hazugság. :)
"Már az a hazugság hogy a multik jobboldaliak"
A multik kizárólag kapitalizmusban létezhetnek és minél kapitalistább a helyzet annál jobb profitot tudnak összehozni.
A kapitalizmus pedig jobboldali, mivel a baloldal erősen korlátozza azt.
Így ez nem vicc, hanem tény. Ha ezzel nem vagy tisztában, akkor elég ostoba vagy.
"A multik gyakran szivárványos zászlóval díszitik az oldalukat és sok lnbtq és balos politikust támogatnak külföldön"
Nem, a multik nem támogatnak szélsőségeket, mivel a szélsőséges multik vásárlókat buknak, ezért minél neutrálisabbak akarnak lenni.
Ezt csinálják a multik és neked ezt nem sikerült felfognod.
"És amint rosszat írsz (még ha építő jellegű kritika is) a melegekel/más rasszal kapcsolatban már törölnek/tiltanak... ha tetszik ha nem de a multik szélsőbalosak!"
Még mindig nem, a szélsőséges dolgokat törlik. Arról nem tehetnek, hogy a mostani jobboldal elment egy szélsőjobboldali, náci-fasiszta körútra.
Ha meg szélsőbalosak lennének, akkor nem léteznének a multik.
"Azt mondod hitlernek adtak zsidó politikusok igazat és voltak zsidó barátai.... ez nem igaz! Nem tudom hol olvastad de amit képzelsz az attól még bem valóság!"
Nem, nem ezt mondtam, de láthatóan az olvasás neked nagyon megy. :D
Ismerünk leveleket is, ahol kifejezetten Hitler mentett meg ismerőseit a halálbüntetéstől.
Szóval az, hogy itt hazudozol, az senkit nem érdekel.
"A következő: remélem tudod hogy a pride és lmbtq mozgalmat sok meleg elítéli?"
Ami miért releváns? Sok heteró Toroczkait ítéli el.
"Mert nem az a elfogadás hogy félmeztelen b.zulni mennek oda a gyerekek szeme láttára"
Jó, te sem láttál még pride-ot, így ennek a kijelentésnek semmi értelme.
"Szóval az érvednek semmi értelme!"
Azért mert félreértelmezed, amit mondok és a félreértelmezést cáfolod, még nem lesz igazad.
Nem beszéltem pride-ról, nem beszéltem Hitler barátairól. Ezeket te hoztad fel és te ezekkel jöttél, mint valami 5 éves.
"a nácik elérték hogy a NÉMET lakosság elítélje/vádolja a ZSIDÓ lakosságot,így hitler hatalma biztos volt és csinálhatta azt a szőrnyűséget amit csinált!"
A német lakosság nem ítélte, sőt, nem is érdekelte őket. Simán csak törvényeket hoztak.
Ezért mondtam, hogy nyugodtan nézz utána korabeli beszámolóknak.
Ez emberek arról beszélnek, hogy zsidókkal volt kapcsolatuk, semmi bajuk nem volt velük, sőt, barátok is voltak. Egyszer elvitték őket és nem gondoltak semmi rosszra.
Egy átlag ember így élte meg a legtöbb esetben ezeket az időket.
(Mielőtt megint valami marhasággal jössz, ez egy tartalmi idézet volt egy akkori irodában dolgozó nőtől, akinek a kollégája, legjobb barátnőja zsidó volt és elvitték).
Hitler törvényeket hozott, de mosták ki az emberek agyát, a legtöbb ember pedig csak ezeket a törvényeket követte.
Parancsolj:
"the German people were not brainwashed"
Remélem tudsz angolul, kedves idióta.
"A másik amit az üzenet aljára írtál hogy "vállaltan náci" nem náci párt, se gyakorlatilag se elméletileg, se törvényileg"
Ha leírod 15-ször, akkor is az marad, mivel erről szól a programjuk is.
"És ez kimeríti a rágalmazás fogalmát :) remélem tudod hogy hamis váddal vádolni 1 pártot azaz igazán gerinctelen dolog :)"
A rágalmazás alaptalan vádról szól, amit írok nem alaptalan, a programjuk, megszólalásuk és tetteik alapján vontam le ezt a következtetést, ez sehol nem rágalmazás.
Pl. nem égettem, akarom mondani daráltam könyvet, hanem ők. Ha nem szeretnének a nácikhoz hasonlítani, akkor nem kéne úgy viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!