A baloldali közszereplőket miért nem zavarta MZP kiállása a fasiszták mellett?
Amikor a jobbikos fasiszta képviselőd listázni akarta a zsidókat a parlamentben, akkor tényleg az egész világ fel volt háborodva. Külföldön elképedtek azon, hogy egy olyan náci párt, mint a Jobbik, egyáltalán be tudott jutni a parlamentbe. Most, amikor beadta a derekát a kommunistáknak, már senki nincs felháborodva, minden el van felejtve. Már nem baj, hogy Holokauszt-emlékművekbe köpködtek, nem baj, hogy karlengetős képeket posztolgatnak, nem baj, hogy listázni akarták a zsidókat, ez már mind el van felejtve. Kunhalmi nagy mérgesen kiabálta a mikrofonba, hogy a Jobbik nem a megoldás része, hanem a probléma része. Pár évvel később mégis a megoldás része lett? Vadai nyilas söpredéknek nevezte őket, ma meg együtt vigyorog velük. Neked ettől nem fordul fel a gyomrod? Mert nekem igen. Inkább lopjon a Fidesz még pár évet, minthogy ezek egy percig is hatalmon legyenek.
"Én se szeretem a fideszt, viszont ha a fideszt le akarjuk váltani, előbb ezt az ellenzéket kell elsöpörni, mert ezek csak hatalmon tartják a fideszt"
Mert ha most az ellenzéket nem szavazod meg, akkor nem marad a fidesz? Dehogynem. És mennyi idő, ameddig a nulláról egy teljesen új ellenzéki párt megerősödik? Minimum 2-3 ciklus kell hozzá. Nem szereted a fideszt, de azért legyenek a nyakunkon mégegyszer 12 évig? Köszönöm, de inkább szavazok azokra, akiknek még nem is volt lehetőségük bizonyítani hogy hogyan kormányoznak, mint hogy válasszam a biztos rosszat még több, mint egy teljes évtizedre... Bőven sok volt egyszer 12 év is a fideszből
"Köszönöm, de inkább szavazok azokra, akiknek még nem is volt lehetőségük bizonyítani hogy hogyan kormányoznak"
Csak megsúgom, hogy mai DK és MSZP nyolc éven keresztül kormányozott Magyarországon, tudjuk milyen eredménnyel. Nem tudom, hol voltál az elmúlt években, de mindenestre üdv újra itthon.
"Mert ha most az ellenzéket nem szavazod meg, akkor nem marad a fidesz? Dehogynem. És mennyi idő, ameddig a nulláról egy teljesen új ellenzéki párt megerősödik? Minimum 2-3 ciklus kell hozzá"
🤡Nem fogok egy bohócellenzéket megszavazni, csak azért, hogy a fidesz ne legyen. A sz.rt a fosra nem váltom, ezt nem bírja a sok IQ harcos felfogni. Essen szét így egyben ez az ellenzék, ha együtt sem nyernek, akkor Gyurcsányéknak el kell takarodnia végleg a közéletből, egyben kell a wc-n lehúzni ezt a bandát, ha ezek eltakarodnak, akár egy kutyapárt is azonnal az egyetlen értelmes erővé tudna válni.
"Csak megsúgom, hogy mai DK és MSZP nyolc éven keresztül kormányozott Magyarországon"
Ők lehet, de sem a Jobbik, sem a Momentum nem volt még kormányon, ahogy MZP sem volt még a kormányzás közelében sem. Nekik igenis meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyíthassanak. Az én életemet nem fogja tönkretenni se Gyurcsány (aki miatt a fidesz a mai napig kormányon van, mert fosnak tőle, ahogy te is) se Orbán.
"akár egy kutyapárt is azonnal az egyetlen értelmes erővé tudna válni."
A kutyapárt egy viccpárt, saját bevallásuk szerint is. Komolyan egy viccpártot akarsz komoly politikai erőnek Magyarországon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!