Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali közszereplőket...

A baloldali közszereplőket miért nem zavarta MZP kiállása a fasiszták mellett?

Figyelt kérdés

Bohár Dani megkérdezte, válaszok meg nem nagyon voltak:

[link]

2022. febr. 15. 16:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Mert a fasiszták rendes emberek.
2022. febr. 15. 16:34
 2/27 anonim ***** válasza:
35%
Érdekes kérdés. Ha Orbán tett volna ilyen kijelentést, a baloldal már olyan hisztirohamot kapott volna, hogy levegőhöz se jut. Most meg hallgatnak. Nem túl következetes.
2022. febr. 15. 16:39
 3/27 anonim ***** válasza:
64%
Miért zavarná őket? MZP már többször bocsánatot kért, és tisztázta a pártokkal is, nem értem miért kell ezen megint ennyit lovagolni. Az nem zavart senkit, hogy Orbán azt mondta, a covid karantént pozitív teszt esetén lehet elhagyni?
2022. febr. 15. 16:40
 4/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, hogy ez miért veri ki ennyire a vizet.

Nem egy két kijelentés alapján fogom eldönteni, hogy kire szavazok.

Orbán a 12 év alatt rengeteg megkérdőjelezhető kijelentést tett már, ezen kívül még van pofája lopni is. Én ebből többet nem kérek és ehhez sokkal erősebb kijelentés kell MZP-től, hogy ne rájuk voksoljak.

Egyébként Orbán szent mondata volt, hogy ne azt figyeljük amit mond hanem amit tesz. Úgyhogy erről ennyit.

2022. febr. 15. 16:43
 5/27 anonim ***** válasza:
25%
#3 szánalmasan próbálod mosdatni, a kettő semmilyen szinten nem említhető egy lapon. Amit MZP mondott, arra utólag semmilyen mentség nincs. Mindegy mennyire elvskult fidesz fóbiás vagy, meg baloldal szopó, erre nincs mentség, ezt nem kell védeni!
2022. febr. 15. 16:43
 6/27 anonim ***** válasza:
20%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mivel indokolta a Jobbiknak a fasisztázás bélyegét. Nem mintha nem értenék vele egyet, de azért azt szívesen meghallgattam volna.
2022. febr. 15. 16:44
 7/27 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy mit jelent az, hogy fasiszta?

Ez sértő jelző?

2022. febr. 15. 16:45
 8/27 anonim ***** válasza:
60%
Ostoba kérdésre értelmes ember nem válaszol
2022. febr. 15. 16:45
 9/27 anonim ***** válasza:
21%

"Én ebből többet nem kérek és ehhez sokkal erősebb kijelentés kell MZP-től, hogy ne rájuk voksoljak."

Mi lenne szerited ennél is durvább (és még nem mondta)?

2022. febr. 15. 16:48
 10/27 anonim ***** válasza:
65%
Ha eddig nem zavarta őket a jobbik most már miért zavarná?
2022. febr. 15. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!