Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gattyán minek akar politizálni...

Gattyán minek akar politizálni, mikor katasztrofális politikus?

Figyelt kérdés

1. Semmi politikai előélete nincs.

2. nem úgy tűnik, hogy bármit is értene az egészből, egyszóval hiteltelen.

3. Üzletembernek sem tűnik olyan nagynak, a livejasmin valóban jól összejött, de az összes többi vállalkozása gyakorlatilag befuccsolt.

4. A nyilatkozataiból süt a hzozzá nem értés, a motiválatlanság.

5. Az időzítése is katasztrófa, mintha hirtelen beledobták volna, hogy nahh Gyurikám, neked most pártot kell csinálnod, 3 hónap alatt.

6. Vajon, ha bekerül a parlamentbe, akkor ő ott fogja interpellálni a miniszterelnököt? Ugyanmár... :) A pénzt szereti ez az ürge, nem a politikát, a hatalmat.

7. Minden érve katasztrófa, a megszólalása úgyszintén.

Pénze van elég, így rejtély, hogy mit nyer ezzel. Kap 150 millát, hogy kampányoljon? Naponta keres ennyit... :)

2022. febr. 15. 12:44
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Az ATV-ben miért nyomják ennyire? Van még rajta kívül vagy 60 párt, ennek ellenére ők sehol nincsenek. Persze az ATV is már kilóra meg lett véve.
2022. febr. 15. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
57%
Gattyán, átmásztam a kerítésen, oszt' kiszakadt a Gatyám!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. febr. 15. 12:46
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
Elég sok jómódú üzletemberre jön rá a kényszer, hogy elkezdjen politizálni... lásd Trump, Gyurcsány, Bajnai... Az időzítés valóban fura, szerintem végignézte az előválasztást, és azt mondta magában: ez katasztrófa, hát ezeknél még én is jobb vagyok.
2022. febr. 15. 12:51
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Orbán bábja semmi több, nem kell többet belelátni.
2022. febr. 15. 12:52
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg a fidesz zsarolhatja.
2022. febr. 15. 12:53
 6/17 anonim ***** válasza:
30%

teljesen mindegy van e politikai múltja...tele van pénzzel, unatkozik, és ez a buli tetszett meg neki..

Ha véletlenül, valami csod folytán tényező lesz, akkor hátradőlve, szivarral a kezében várja a jobbnál-jobb ajánlatokat...mindenki megvehető, csak nem mindegy mivel, mennyiért..

Hát nem jó ez a buli? dehogynem...

2022. febr. 15. 12:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A Fidesz kamupártja. Ha bejutnak a Parlamentbe, az is jó, hisz lesznek szavazógombot nyomkodók, ha nem, de vesz el pár százalékot az Ellenzéktől az is jó. A Mi Hazánk a Fidesztől vesz el, a Gattyán pártja meg a baloldaltól, összességében ezek jók a Fidesznek. A Kutyapárt szavazói pedig amúgy se szavaznának se a kormányra, se az Összefogásra.
2022. febr. 15. 13:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Két ismert ember van a csapatában. Egy focista meg egy celeb.

Röhej ez a fickó. Volt 5 perc amig azt gondoltam hogy komoly tervei vannak. Ez a következő viccpárt ami ráadásul nem is vicces.

2022. febr. 15. 14:20
 9/17 anonim ***** válasza:
36%
Senkiben sem merül fel, hogy vannak, lehetnek emberek, akik csak segíteni akarnak másokon? Ez a legkézenfekvőbb magyarázat. Hisz mindent elért, már pénz sem kell neki, nyilván ez egy következő lépcső, hogy az országot jobbá teszi. Én drukkolok neki.
2022. febr. 15. 14:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

9

Te aztán naiv egy emberke vagy :)

2022. febr. 15. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!