Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tartja felháborítónak hogy...

Ki tartja felháborítónak hogy Magyar Péter nem tiszteli a szólás szabadságot?

Figyelt kérdés

Számos őt kritizáló kommentet törölt ezt én is átéltem az én Facebook profilom le is tiltotta csak hogy ne tudjam a véleményem róla írni.

[link]

nov. 28. 20:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Miért is tenné azt? A NER-ben szocializálódott.
nov. 28. 20:37
 2/15 A kérdező kommentje:
Magyar Péter egy kétszínű ember
nov. 28. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Jó vergődést! Árad a Tisza!
nov. 28. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Még jó hogy törli, teljesen természetes dolog hogy nem az őt támadó propagandisták ocsmányságaival szeretné teleaggatni a profilját

Amúgy mások is így csinálják, különben nem tudnának kormánypárti politikusok sem működni a facebookon, az is rendben van hogy ők is szabályozzák a profiljukat

nov. 28. 20:39
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem kicsit kiforgatod a szavait, pedig nem vagyok nagy MP fanatikus.
nov. 28. 20:40
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Vicces, hogy ezen pont a Fideszesek vergődnek, Orbán oldalát nem győzik cenzúrázni. Ásványvíz Alexandra egyik posztjára pár perc alatt jött 800+ komment, aztán letiltották a kommentelést.
nov. 28. 20:41
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Mandiner? :DDDD A saját kérdésedet cáfoltad meg egyből.
nov. 28. 20:49
 8/15 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon sajnállak kedves kérdező, szörnyű lehet, amikor egy gyűlölködő kommented nem maradhat fenn az utókor számára, pedig tanulságos lenne, hogy hogyan omlott össze az állampárt és az azt kiszolgáló hálózat.
nov. 28. 20:49
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Ohh ennyi baj lenne az országban! Itt sokan még a gyermekek életét se tisztelik! Jó vergődést a propagandának ,árad a Tisza!
nov. 28. 20:50
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, a válasz ez: [link]
nov. 28. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!