Ki tartja felháborítónak hogy Magyar Péter nem tiszteli a szólás szabadságot?
Figyelt kérdés
Számos őt kritizáló kommentet törölt ezt én is átéltem az én Facebook profilom le is tiltotta csak hogy ne tudjam a véleményem róla írni.
nov. 28. 20:36
1/15 anonim válasza:
Miért is tenné azt? A NER-ben szocializálódott.
2/15 A kérdező kommentje:
Magyar Péter egy kétszínű ember
nov. 28. 20:37
4/15 anonim válasza:
Még jó hogy törli, teljesen természetes dolog hogy nem az őt támadó propagandisták ocsmányságaival szeretné teleaggatni a profilját
Amúgy mások is így csinálják, különben nem tudnának kormánypárti politikusok sem működni a facebookon, az is rendben van hogy ők is szabályozzák a profiljukat
5/15 anonim válasza:
Nem kicsit kiforgatod a szavait, pedig nem vagyok nagy MP fanatikus.
6/15 anonim válasza:
Vicces, hogy ezen pont a Fideszesek vergődnek, Orbán oldalát nem győzik cenzúrázni. Ásványvíz Alexandra egyik posztjára pár perc alatt jött 800+ komment, aztán letiltották a kommentelést.
7/15 anonim válasza:
Mandiner? :DDDD A saját kérdésedet cáfoltad meg egyből.
8/15 anonim válasza:
Nagyon sajnállak kedves kérdező, szörnyű lehet, amikor egy gyűlölködő kommented nem maradhat fenn az utókor számára, pedig tanulságos lenne, hogy hogyan omlott össze az állampárt és az azt kiszolgáló hálózat.
9/15 anonim válasza:
Ohh ennyi baj lenne az országban! Itt sokan még a gyermekek életét se tisztelik! Jó vergődést a propagandának ,árad a Tisza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!