Elítélitek azt az embert aki más pártra szavaz?
Figyelt kérdés
ez alatt nem arra gondolok hogy börtönbe tennétek hanem hogy pl: direkt bunkóak lennétek vele, direkt beszólnátok neki stb... (csak a politikai nézetei miatt)2022. febr. 14. 22:32
A kérdező szavazást indított:
Ha nem arra szavaz amire én akkor elítélem!
Semmiképp sem ítélem el a politikai nézetei alapján!
Csak akkor ha a Fideszre szavaz!
Csak akkor ha a Baloldali/Ellenzéki Összefogásra szavaz!
Csak akkor ha a Mi Hazánkra szavaz!
Csak akkor ha a kicsi pártokra szavaz (MKKP, ISZOM, STB...)
Csak akkor ha a Fidesz ß Mi Hazánkra szavaz!
Csak akkor ha a Baloldali/Ellenzéki Összefogásra ß Mi Hazánkra szavaz!
Csak akkor ha a Fidesz ß Baloldali/Ellenzéki Összefogásra szavaz!
Egyéb Speciális válasz (Komment formájában)
38 szavazat
1/12 anonim válasza:
Miert itelnem el? :) Nagy Isten allatkertje - mar reg tudom :)
2/12 anonim válasza:
Miért ítélném el? Vannak ismerőseim, akikről tudom, hogy ellenzéki szavazók. 4 éve pl. a választás utáni napon találkoztam egyikükkel a villamoson. Megkérdeztem, hogy bocsi, nem tudod véletlenül, mi lett tegnap az eredmény, mert én épp filmet néztem... ;-)
3/12 A kérdező kommentje:
tudom hogy sokan nem ítélik el (én sem) de sajnos vannak akik igen, pont ezért vagyok kiváncsi hogy így név nélkül hány ember meri elmondani hogy bizony ő elítéli!
2022. febr. 14. 22:49
4/12 anonim válasza:
El, mert ha nem a Fidesz ellen szavaz az állampolgár, az nem hogy kormányváltáshoz nem tesz, de verheti a mellét hogy elment szavazni... kérdés hogy minek.
Ezért nem tart sehol az ország, ilyen felfogás miatt, mert már előre elkönyvelnek mindent.
5/12 anonim válasza:
Nem itelem el, de nem is ertem meg a hulyeket.
6/12 anonim válasza:
Én radikális jobboldali Mi Hazánkos vagyok de van olyan barátom aki pridera jár, liberális mégis jóban vagyunk.
Aki képes politikai nézet miatt összeveszni valakivel annak az IQ ja biztosan nem haladja meg a 60 at...
7/12 anonim válasza:
Persze hogy, elitélem mert a rossz döntése miatt tovább lopnak.Az ország meg ennél is lejebb csuzik az ellenzék helyébe a csöveseket kameráznám.Mert már csak azok vannak ebben az országban.
8/12 A kérdező kommentje:
tökéletesen egyetértek veled!
2022. febr. 14. 23:13
10/12 anonim válasza:
Nem ítélek el senkit azért, mert mások a politikai nézetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!