Velem van a baj, ha nem szeretném, hogy ilyen lelkivilágú emberek kerüljenek az államapparátusba?
2022. febr. 14. 17:19
1/8 anonim válasza:
Azok, akik kurucz.info-t olvasnak, más szóval szélsőjobbosok semmivel sem különbek. A történelem ezt már számtalanszor bebizonyította. Álszentség level 99
2/8 anonim válasza:
Nem, de már rég ott vannak.
Igazából mindigis ott voltak.
3/8 A kérdező kommentje:
Belinkelhetem máshonnan is😃.
Ne gyerekeskedjél.
2022. febr. 14. 17:24
4/8 anonim válasza:
Szerencsére visszalépett.
A Párbeszéd pártban politizálóknál az idegbetegség úgy néz ki felvételi követelmény, elég Szabó Tímeára nézni.
Az a párt amúgy is egy kullancs.Önerejéből a parlament küszöbéig nem jutna.
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy kispajtás(1-es),elmondom,azért nézem meg a kurucékat IS, mert ott olyan híreket is lehoznak, amit máshol nem és én nem szeretek manipulálva lenni.
2022. febr. 14. 17:26
6/8 anonim válasza:
Kuruczinfót biztos más emberek irják. 1-es sznob
8/8 A kérdező kommentje:
Számomra az a megdöbbentő, hogy be vannak screenshotolva a hozzászólások és ahogy nyaliznak neki a hozzászólók. "ugye neked semmi bajod" "remélem te jól vagy".
Miközben a srác agyveleje a kocsin, a lány meg mozgássérült lett.
Lehet, hogy én vagyok fordítva összerakva, de milyen emberek már ezek? A gázoló és a nyalizók is.
2022. febr. 14. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!