A Fidesz mit adott az egyedülálló embereknek?Mi mit kaptunk az elmúlt 12 évben?
"A Fidesz kezdte a szociális juttatások szigorítását.
A rokkantosítás tudod,hogy működött régen?
A háziorvos simán lerokkantosított, ha jóban voltál vele, ha meg nem akkor, egy kicsit megtömted a zsebét és már írta is a papírokat."
Őőő...
Öngól?
Amúgy ha már így a zsebtömésnél tartunk!
2021 óta BŰNCSELEKMÉNY a hálapénz!
Az orvos maximum 8 ezer forint értékben fogadhat el nem pénzbeli ajándékot!
Köszönjük FIDESZ, hogy nem azon múlik innentől az életünk, hogy milyen vastag a boríték!
Plusz orvosok béremelése két lépcsőben!
#21 de volt. Igaz nem volt olyan nagy a szám, viszont kisebb számok voltak a boltban is, jóval kisebb számok, és a szakmai tapasztalatom se volt annyi.
#23 A számlától függ az életünk, hogy mekkora számlát vállalunk be a magánegészségügyben, vagy bevállaljuk e a 6-12 hónapos várólistát az államiban.
# 25/
Nem mindenhez férsz hozzá magánban magyarországon :D
Látszik, hogy ezt sem tudtad!
Egyébként engem nem győzöl meg!
Nem az a korosztály vagyok!
"Szinte lehetetlenne tette a saját ingatlant."
Inkább teljesen mint szinte.
#27 nem mindenhez de többhöz mint államiban, ráadásul időben ellentétben az államival.
Tudom, ti komcsik hisztek a viktorotokban 😆
#28 igen a szovjetek és a kínaiak már mindenhova bevásárolták magukat.
Ahol lakom ott kilométereket kellett menni, hogy kínait láthasson az ember, de most már kínai családokat látni errefelé is, nem csak a belvárosban és az új építésű lakótelepeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!