Érdemes már most túlélő műsorokat nézni,túlélőtáborokba menni a közelgő orosz háború miatt?
✎ [8-as válaszoló: Nem tudom ki vagy, én (7) a válaszomat az eredeti kérdés feltevőjének írtam.]
↑ 10/ anonim válasza, 2022. febr. 14. 14:27
Köszönöm a tájékoztatásod, de ezt itt nem kell külön kiemelni, hiszen a Használati Útmutató ezt tartalmazza: „Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.”.
Nem tudom, hogy kerültem képbe nálad, nem hogy nem a válaszodra válaszoltam, de még a lehetőséggel sem éltem, hogy értékeljem.
Ott van az eredeti kérdés feltevőjének kérdései közt: „Hogy készültök a közelgő orosz invázióra?”. Én, sehogy. Eszem ágában sem volt téged említeni, a válaszoddal foglalkozni, vitatni, hogy az eredeti kérdés feltevőjének írtál.
Igen, tudom, szabályszegő, hogy válaszra válaszolok, de a megszólítás után szükségszerűnek éreztem; ha törlik, figyelmeztetést kapok miatta: nem vitatom a jogosságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!