Ha majd Orbán tartótisztje miatti háború miatt jönnek az Orbán barát ukránok menekültként milliószámra Magyarországra a MiniPutyin, akkor is úgy is fellépni ellenük, mint a szíriai háború ellen menekülő embertársainkkal?
Hány szíriai volt abban a tömegben? Azért dobálták el az irataikat mi? Noob.
Nem beengedjük őket, kapnak sátrat meg száraz kenyeret, és minden jogot amit ukrajnai magyarok is megkaptak náluk, szóval semmit.
Az ukránok nem invazív idegen csoport,hanem keresztény fehér emberek.
A magyarok többsége elutasított a muzulmán migránsok befogadását.Ha Orbán másként tesz, lehet 2018-ban veszített volna.
Az EU meg hajthatatlan volt.Szlovákia felajánlotta,hogy fogad be migránsokat 2015-16 körül, viszont csak keresztényeket.Erre az EU-s politikusok rájuk förmedtek,hogy mit képzelnek.
Akkor menjenek a röszkei tranzitzónába.
Van jobb ötletem.
Ők tényleg nem menekültek, hiszen 50 család/házban élnek papíron Beregsurányban, hogy a MiniPutyinra szavazhassanak.
Kérdező, én ha itt háború van, menekülök mondjuk ausztriába, eddig oké. De ha a fél világot átutazom, hogy az usaba jussak, akkor nem menekült vagyok, hanem gazdasági migráns ennyi.
Pláne így szervezett formában hirtelen a semmiből, itt az eu szétcseszése a cél, sikerült is elveszíteni angliát, az eu nak kb semmi súlya nincs most sem. És sajnos az usa orosz kínai közös érdek ez, h ne legyen egységes európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!