„Nyergeljünk!“ a Fidesz új jelszava?
Ez az új szlogen?
Vajon lesznek ilyen plakátok is?
Érthetõ lenne, hiszen a mindent eldöntõ csata még csak most kezdõdik.
Azt hittük 2014-ben, meg 2018-ban is, hogy vége lesz, de nem, megint folytatódik.
És mivel Mo. elõre megy, nem hátra, így lóháton fogunk kinyergelni a harcba?
"Azt hittük 2014-ben, meg 2018-ban is, hogy vége lesz, de nem, megint folytatódik."
Minek lesz vége és mi folytatódik?
Orbán facebook-oldalán pl.
„Ne hagyjuk! Nyergeljetek!“
„Nyergelünk“
meg Gyûrûk Ura-idézetek. Onnan is csipegetnek egy picikét :))))
Engem baromira zavar, hogy a LOTR-ből idézgetnek. Egy komplex szimbolikával rendelkező mű jóról és rosszról, erre belebarmolnak a politikai érdekeikkel.
Nem arról van szó, hogy az a bajom, hogy Orbán használja, hanem arról, hogy politikai célokra használják. Egy ilyen jelentős művet ne használjanak már a kis politikai csipkelődéseikhez, mert csak tönkreteszik és továbbmennek a következőre. Mi lesz a következő? Az Erő velünk van? Tudjukki? Hosszú és eredményes életet? Én vagyok Vasember?:D
Így is politikai töltettel rendelkezik, ha valaki azt mondja, hogy "szeretek magyar lenni". És ez bűn, hogy ezt így lehasználták.
Kicsit ilyen amikor a dicső tartalmat felhasználják a maguk dolgára:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!