Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A drágább üzemanyagot fogod...

A drágább üzemanyagot fogod tankolni hogy a benzinkutak ne menjenek tönkre?

Figyelt kérdés

#Üzemanyagár stop
2022. febr. 13. 18:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tankolok.
34 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Kizárt dolog. Ahogy az árstopos tejet is veszem. Nekem is fáj az áremelés, örülök, hogy valaki végre véget vet ennek. Az más tészta, hogy nem jól csinálja, nem úgy kéne, hogy a fogyasztói árakat szabja meg, hanem a vállalkozások költségét kellene visszavágni, mondjuk rájuk is kiterjeszteni a rezsicsökkentést, így nem lesz költségnövekedésük, ami által ugyan olyan áron tudják adni a megtermelt termékeik mint eddig, azaz a fogyasztó felé se lesz áremelés.
2022. febr. 13. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

"ami által ugyan olyan áron tudják adni a megtermelt termékeik mint eddig"

Tudnák, más kérdés hogy mit tennének a valóságban.

2022. febr. 13. 18:35
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
Gyalog járok meg biciklivel. Tőlem meg is dögölhetnek a benzinkutak is, meg az autósok is.
2022. febr. 13. 18:38
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem, mert csak én járok tüntetésekre, tiltakozásokra a kovid idiotizmus és diktatúra ellen. Soha egyetlen benzinkút dolgozói, tulajdonosai nem vettek részt ilyenben. Ha ennyire nyámnyila alakok, akkor viseljék el a következményeket.
2022. febr. 13. 18:39
 5/14 anonim ***** válasza:
17%
Ellenzéki szavazóként ma elutaltam az adóvisszatérítesem Iványi Gábor egyházának és természetesen a drágább üzemanyagot tankolom.
2022. febr. 13. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem, de most direkt csak a MOL-hoz fogok menni - ami többségi tulajdonosa az állam - tehát így az állammal baszarintok ki, hogy tankolom az 500 Forintos benzint 480-ért. Majd ha vissza áll a rendes piaci ár megyek vissza az olcsóbb magánkutakhoz.
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Biciklizek, és mindenki jobban jár.
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
#2 kénytelenek lennének, mert a bolt se hülye, nem fogja megvásárolni tőlük, ha indokolatlanul drága, mert akkor tőle se vennék meg és a nyakán marad. Megveszi majd attól, aki olcsóbban adja és ha van lehetőség, akkor valaki olcsóbban is fogja, lásd anno a szlovák import tejet.
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

300 forintnál leraktam a kocsit, azóta gyalog járok heti 1-2 alkalommal tömeg közlekedem, sokkal fittebb vagyok mint 10+ éve amikor még kocsival jártam hiába lettem annyival öregebb is.

Idióta kifogás hogy mindenkinek kocsi kell. 40 perc oda 40 vissza munkahelyemre, a dugók miatt 35-35 perc volt kocsival.

2022. febr. 13. 18:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ahogy tudom kerülöm az autó használatát. Spórolós is, egészséges is. Napi 10-15 km-t lesétálok így az elhízás nagyon nem veszélyeztet. Persze nekem is van olyan ismerősöm aki még 400 méterre munkába is kocsival jár, aztán jajjgat hogy sokat költ üzemanyagra. Arról nem is beszélve hogy lassan gurulni tud.
2022. febr. 13. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!