Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz akar egyátalán...

A fidesz akar egyátalán nyerni, hogy ennyire támadhatóan kampányol?

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem igen, de látható hogy ez a kampány is bőven jó minimum egy szoros küzdelemhez. Most képzeld el azokat az arcokat a propagandahivatalban akik ezt a sok baromságot kitalálják, este egy sör mellett hogy röhöghetnek a saját szavazóikon :D
2022. febr. 12. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Én szívesen olvasnám a terveiket, de nekik csak az ellenzék szapulása megy, így én csak azért se a Fideszre szavazok. Nincsenek konkrét céljaik, programjuk és erről nem is mondanak semmit.
2022. febr. 12. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
A Fidesz kampányok a saját szavazóinak szól. Őket ilyennel meglehet szólítani.
2022. febr. 12. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem, direkt leürítik a kasszát, átadják a kormányzást a lepusztított országgal, aztán majd jót röhögnek, és 4 év múlva megint nyernek (sajnos).
2022. febr. 12. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
3%

Mire gondolsz támadhatóság alatt? Az hogy neked felvilágosult, ellenzéki szavazónak nem tetszik amit Orbán mond?

Nekem Fidesz szimpatizánsként sokkal kevésbé volt támadható az amit ő elmondott ma, mint mondjuk amiket MZP szokott a vasárnapi agymenéseiben.

ma 21:28

Mondj egy konkrét kérdést ami téged izgat és 99% hogy meg fogom tudni mondani 12 év kormányzás után, hogy arról a Fidesz mit gondol.

ma 21:56

Most van leürítve a kassza amikor az államadósság finanszírozást a költségvetés 5%-ból megoldjuk, 2010-ben meg gondolom tele volt a kassza amikor 8-9%-a ment a költségvetésnek ugyanerre.

Vagy mit gondolsz mondjuk az SZJA elengedéséről a minimálbérnél, svájci alapú indexálásról, tanároknak beígért "rendes" fizetésről ... ? Ez nem okozna problémát, de ha a Fidesz ennek az összegnek a töredékét kiszórja választások előtt/covid válság alatt akkor az instant államcsőd. :)

2022. febr. 12. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:

A videókra gondolok, plusz amit orbán mondott az évértékelő első 10 percében. Már rég le lettek leplezve, de kitartanak a hazugság mellett

2022. febr. 12. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Kampány sem kellene kb, MZP olyan remekül intézi egyedül a dolgot, mint senki más.

Amúgy meg 99,9% hogy nyerni fognak, szóval elég ennyi kényelmesen.

2022. febr. 13. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!