Átlagos fehér heteroszexuális dolgozó férfiként miért ne fogadjam el a krumplit meg a pálinkát április 3 -án?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy győz az ellenzék. Javulni fog az életem? Lesz növekedés a fizetésemben és lesz lehetőségem lakást venni?
Vagy minden marad a régi azt leszámítva, hogy kisautó mellé a polcra kerül a műbráner is az oviban? Migránsokkal mondjuk a Fidesz alatt is tele van Budapest, tőlük szoktam olcsó gyros tálat venni.
A Fidesztől legalább kapok egy zsák krumplit, amiből félig -meddig meg van oldva az étkezés a következő három hónapban.
2022. febr. 12. 20:15
1/8 anonim válasza:
Kérdező, téged sem az eszed miatt fognak ellopni.
2/8 A kérdező kommentje:
1: Ja nem vagyok 5 diplomás phd -s zseni, aki meg tud élni egy remote job -ból nyugati fizetésekért, aztán onnan pofázik, hogy miért nincs lmbtq oktatás a bölcsödében.
2022. febr. 12. 20:19
3/8 anonim válasza:
Ez igaz de előfordulhat jobb lesz , lehet nem de azt tudjuk a Fidesz milyen. Ebből szerintem sokaknak elege van. Egyébként "A Fidesztől legalább kapok egy zsák krumplit, amiből félig -meddig meg van oldva az étkezés a következő három hónapban." Ebből ki indulva lehet troll is vagy
4/8 anonim válasza:
Persze hogy troll.
Átlagos dolgozó nincs rászorulva a krumplira es nem csak parizert engedhet meg magának. Hiába játsza az eszét Jakab.
5/8 A kérdező kommentje:
Valamennyire troll vagyok a krumplizással, viszont a kérdés teljesen jogos szerintem.
2022. febr. 12. 21:58
6/8 anonim válasza:
Tehát attól tartasz, ha nincsen fidesz akkor valami liberális fertő lesz ?
7/8 A kérdező kommentje:
Meg hogy semmi nem fog változni a mindennapi életben.
2022. febr. 12. 22:32
8/8 anonim válasza:
Figyelj. Ha csak annyi változás lesz, hogy normálisan ellátnak az egészségügyi intézményekben, nem lesz minden átpolitizálva és nem lesz ekkora korrupció, én már azzal is megelégednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!