Egy állítólagos jogállamban miért nincs miniszterelnök-jelölti vita? Miért ennyire gyáva és tiszteletlen a megalomán,szociopata Orbán?
Nem értek egyet, ma már ráhúzzák bárkire h meleggyűlölők, ha azt mondja nem ért eggyet az lmbt lobbival, vagy a blm el stb pedig én személy szerint amiatt utasítom el ezeket, mert politikai célú mozgalmak, és uszítás, megosztás a céljuk, baromira nem a jogokról szól.
Torockai már egy fokkal messzebb megy, bár az ő tiltása se jó szerintem, a nemzeti érzelműnek miért nem lehet lenni? A cigánybűnözés szó erősnek tűnhet pl, de rendőrségi szakkifejezés volt egyébként, másfelől mindenki tudja h létező dolog, a becsületes romák is tudják.
[ma 08:20]: Egy valódi labdát más lecsapni, mint egy rosszul megválasztott érvet, előbbihez nincs igazán érzékem. Erőnlétem pláne nincs a teniszhez. Logikát tanultam sokat, ahhoz van érzékem, hogy melyik érv ül, és melyik nem. Sajnos csak az ilyen átvitt értelmű magas labdákat tudom lecsapni. :)
Én nem fogok jelenteni senkit, Trumpot se jelentettem, Gyurcsányt vagy Márki-Zay-t se fogom. De ha Gyurcsány a választás után csalást emleget, aztán letiltják, aztán valaki azzal érvel, hogy ez a letiltás befolyásolta a választást, akkor is el fogom mondani, hogy ez hibás érvelés, időgép híján.
A választás tisztaságát ki lehet vizsgálni, akár körzetekben meg lehet ismételni, de ehhez nyomást kell gyakorolni és tömegek egyetértése kell, ehhez pedig médiafelület kell.
Mikor Trump nyert, még az oroszokat is bedobták, h manipulálták a választást, mégse tiltott le senkit a közösségi média, ebben sincs semmi fura ugye teniszbajnok.
"Mire gondolsz? Az USA választási rendszere magyar szemmel kicsit furcsa, de a maga módján teljesen logikus."
Az USA-ban rendszeresen, politika szándékkal átrajzolják a választási körzeteket. Az elektorokra leadott szavazatok és az elektorok szavazatai gyakran más eredményt adnának ki. És még az is benne van a rendszerben, hogy az elektor nem az elvárt módon szavaz. Az egyszeri szavazó is könnyen csalhat, valamint a levélszavazatokban is benne a lehetőség a csalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!