Fideszesek, mit szólnátok ha mégis választások után megszorításokat vezetne be a Fidesz?
Figyelt kérdés
Tudom ilyen nem lehetséges, mert a Fidesz a gazdasági fellendülés miatt tud osztogatni, de mit szólnátok ha mégis2022. febr. 12. 15:33
11/15 anonim válasza:
ott nem volt ilyen, ott az eu-val karöltve titkolták el a valós gazdasági adatokat, az egy kicsit más
12/15 anonim válasza:
"ott nem volt ilyen, ott az eu-val karöltve titkolták el a valós gazdasági adatokat, az egy kicsit más"
F*szságokat azért ne hordjunk össze, hogy az EU-val karöltve. És az az elfedés sem volt olyan mértékű, hogy ne essen le már előtte értelmes embernek.
13/15 anonim válasza:
akkor linkeld milyen jóléti dolgok voltak, te a 100 napos programmal kevered a szezont a faxommal
14/15 anonim válasza:
"akkor linkeld milyen jóléti dolgok voltak, te a 100 napos programmal kevered a szezont a faxommal"
Kettőnek nincs semmi köze egymáshoz. Eleve te állítottál valamit, illene nemcsak úgy a levegőbe beszélni.
15/15 anonim válasza:
én azt állítom nem volt, szerinted meg volt, a nem voltot én hogy bizonyítsam, ellenben te a szerinted létező dolgot nyugodtan bizonyíthatnád, de csak a mellekárogás marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!