Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A '80-as években a világban...

A '80-as években a világban valóban csodájára jártak a magyar készülékeknek?

Figyelt kérdés

Régen sok magyar fejlesztésű szórakoztató elektronikai kütyüt fejlesztettek, ugye most meg semmit egy ideje. Olvastam korábban hogy ha nem ég le a magyar mikroelektronikai művek, akkor nagyhatalom lettünk volna ilyen téren. Érdekes belegondolni, hogy ma magyar mobilokkal játszanának az emberek. Jönnének a hírek, hogy megjelent a TOLDI 4.0 a legújabb Hunyadi operációs rendszerrel és a fiatalok teljesen rá vannak kattanva. Az Ulászlóinstán szelfiznek egész álló nap 😊

Vajon ezekre a kütyükre, amik ebben vannak valóban csodájára járt az egész világ? Ennyire jók voltunk akkor? Nem éltem anno [link]

2022. febr. 12. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"az kb. 20 évig bírta a strapát ... azzal is nagyon meg voltunk elégedve"

De ezt az utóbbit is csak akkor cseréltétek le, amikor már végképp bedöglött? És azóta is minden tévét addig használtok, ameddig csak lehet? Mert ha nem, akkor igaziból hiába is gyártanának olyat, ami bírná akár 20 évig is. Ha már pár év múlva csak azért lecserélik sokan, mert van jobb...

2022. febr. 26. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:

#9: "nekünk pedig termékeik vásárlásával kimutatni a patrióta gazdaságpolitika támogatását?"

Azért, mert én lesz@rom, hogy valami magyar, vagy nem magyar. Az érdekel, hogy használni lehessen arra, amire megveszem, és jó legyen az ár-érték aránya. Amit leírtál, az kb. a szocializmus visszahozatala lenne.

2022. márc. 3. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:
A mestermű bőven nem a 80-as évek
2022. márc. 3. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!