Aki azért sír, mert a családosok egy csomó pénzt kapnak, az kommunizmust akar?
Irigy a gyerekesekre, hogy ők kapják a támogatást, miközben ő "nem kap semmit". Azt elfelejti, hogy az adó abba a közösbe megy, ami a társadalom egészének hivatott megteremteni a jövőjét, nem pedig az ő egyéni aktuális kényelmét, okostévé miegymás. A közös jövőhöz továbbá ember kell, hogy termeljen, tetszik vagy sem ez a feministáknak és a nagyon önrendelkező kisebbségieknek.
Összefoglalóan ezt hívják nemzetpolitikának. Azt pedig, hogy mindenki egyenlő arányban részesül a javakból, kommunizmusnak. De ahhoz minek adózni, éljen mindenki egyedül az erdőben.
Rohadt unfair, hogy a munkáltatóm által adott pénz felét állambácsi elveszi, mert neki az úgy jár, aztán ebből bőkezűen adakozik mindenkinek (politikusoknak, cigányoknak, mindenféle kedvezményezettnek), cserébe én legalább nem kapok semmit (ugye állami cégek - MÁV, Volán, Posta - hitványak, oktatás hitvány, EÜ hitvány, infrastruktúra hitvány, gazdaság eleve nincs is).
A családosok sírnak, hogy alig tudnak megélni? Senki sem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy most pedig csinálni fogtok 3 gyereket... B@szni mindenki tud, ahhoz nem kell ész, a szaporodást már vagy 3.5-4G éve feltalálta a természet.
Fehér heteroszexuális harmincas férfiként én egyedülállóként semmit sem kapok abból a közösből vissza, amibe állambácsi teszi a zsebemből kilopott pénzt.
Azok a gyerektelenek, akik nyígnak azért, hogy őket nem támogatja a kormány, meg diszkriminálva van a csoportjuk, azok egy fontos dolgot nem akarnak megérteni. Mégpedig azt, hogy ők csak elvesznek a nemzettől, be nem adnak. A befizetett adócskájukat ezerszeresen felélik majd, mikor öregek lesznek nyugdíj és egészségügyi ellátások formájában. Miért kéne ezt még külön támogatni? Ezt nem értem.
Viszont akik most gyereket vállalnak, azoknak a gyerekei fogják ezeket gyerekteleneket pelenkázni és úgy általában vinni az országot majd akkor, később, ha felnőnek.
Minél több magyar gyerek születik, annál jobb lesz az országnak.
Bár tudom, hogy sokan inkább migránsokkal töltenék fel az országot, mint magyar gyerekekkel😃.
A tudjuk kik.
Azt akarjuk, hogy mindenki finanszírozza a saját hobbiját.
A nyugdíjkasszánat beszántották, sőt, mire odakerülünk, 80 A gyerekes kapja az ingyen eü ellátást, közlekedést, oktatást, mindent - és mi a garancia, hogy itt fog egyáltalán adózni? SEMMI. A fiatalok többségét csak a covid miatti őrület hozta haza kényszerből, amint tudnak, mennek újra kifele.
Van egy nagyon rossz hírem:((
az ellenzék úgy tudom az összes családtámogatást megtartaná, vesszen az ellenzék is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!