Ez a Márki Zay fan tükröt ad egy általános ellenzéki szavazoról,amellyek fellelhetőek egy ilyen rendezvényen?
#baloldal #Baloldali intellektus
2022. febr. 11. 08:20
11/14 anonim válasza:
#11 10es vagyok. Én nem mondom hogy a kerdezo által említett ember rendben van, de nem bírom az ilyet mikor másban a szalkat is magunkban a gerendat se..
12/14 anonim válasza:
Ebben teljesen egyetértek veled.
13/14 anonim válasza:
Szuper. Lobogtatsz 1db, azaz egy darab embert, aki beszólt egy őt kérdezőnek. Valóban releváns ebből általánosítani.
De akkor nekem is szabad, ugye?
14/14 anonim válasza:
"Sok jót nem lehet így várni az ellenzéktől, ha mindenre az a kifogásuk, hogy de hát a fidesz is csinálja. Nem is próbálnak jobbak lenni"
Ezt akár meg is fordíthatjuk, ugyanez lesz a következtetés. Sok jót nem várhatunk a fidesztől, ha mindenre az a kifogásuk, hogy de hát az ellenzék is ezt csinálja.
S hogy az ellenzékiek nem próbálnak jobbak lenni? Mutass egyetle rendezvényt, ahol ellenzéki szavazók tűnnek fel és viselkednek úgy, mint pl. a belinkelt videón hőzöngő öregúr! Vagy a diplomatikus hozzáállásáról elhíresült Bede.
Ennek így sosem lesz vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!