Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Göncz Árpád 💯! Nektek is...

Göncz Árpád 💯! Nektek is hiányzik Árpi Bácsi? Szerintetek mit tanácsolna most nekünk magyaroknak, hogy jobb életünk legyen?

Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem hiányzik, és nem hinném, hogy a tanácsaira szorulnék.
2022. febr. 10. 22:21
 2/16 anonim ***** válasza:
8%
Azt tanácsonlná hogy:cin-cin-cin.🐀
2022. febr. 10. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
16%
tüntessük el Orbánt mihamarább
2022. febr. 10. 22:25
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Orbán nem patkány utolsó, bár lehet az olyan szép dolog lehetett, hogy szembe köpte az egyik őshonos nemzeti kisebbség tagjait az örményeket mikor hazaküldte az azeri baltás gyilkost a hazájába, hogy ott töltse le a börtönbüntetését és erre hőssé avatták, és emiatt most Örményország és Magyarország között igazán fagyos a kapcsolat és a várva keleti azeri befektetők se jöttek...
2022. febr. 10. 22:26
 5/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem Orbán a patkány,hanem Árpi: [link]
2022. febr. 10. 22:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Rágcsáló ügyben kérdezzük Bangó Margitot :D
2022. febr. 10. 22:28
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
A "kártékony vénember".
2022. febr. 10. 22:31
 8/16 anonim ***** válasza:
30%
Bangó Margit énekes,nem politikus.
2022. febr. 10. 22:31
 9/16 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, ta annyira tájékozott vagy, hogy azt hiszed, hogy Casanova nővére Casablanca ami valójában Marokkó egyik nagyvárosa... ilyen szinten van az agyad..
2022. febr. 10. 22:38
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ezt:

"Igazából nem is kéne itt lennünk! De itt vagyunk. Olyan ez, mint a nagy regényekben, Frodó úr, amikre mindenki emlékszik. Mind teli voltak sötétséggel és veszéllyel, és néha még a végüket sem akartuk tudni, mert boldogan semmiképpen sem végződhettek. Hogy lehetne a világ újra olyan, mint volt, ha ennyi szörnyűség történt közben? De végül is ez csak egy múló dolog. Ez a sötétség. Még a sötétségnek is el kell múlnia, új nap virrad majd fel! És ha egyszer kisüt a nap, annál tisztábban fog ragyogni. Az ember azokra a történetekre emlékszik, amik jelentettek valamit, még ha túl kicsi is volt hozzá, hogy megértse, miért. De azt hiszem, Frodó úr, én igenis értem, most már tudom! E történetek szereplői gyakran visszafordulhattak volna, de nem tették. Továbbmentek, mert volt mibe kapaszkodniuk. (...) Akad még jó ebben a világban, Frodó úr, amiért érdemes küzdeni."

2022. febr. 10. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!