Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen szerencsések az...

Miért ilyen szerencsések az amerikaiak?

Figyelt kérdés

Nagyobb kajaadagok, bemennek az étkezdékbe és normális méretű adagokat kapnak, nem mint itthon, hogy drágán adják a fél fogamra sem elegendő nyamvadt húsokat.

Több minden kapható összességében, mint itthon.

Csak azt kell tanulni, ami fontos lehet az egyetemig, míg itthon mindenféle haszontalan, selejtes és retardált tantárggyal tömik az emberek fejét.

Magasabb fizetések, itthon tolvaj mocskos rühes kormány van és alacsony fizetések.

Szebb és tágabb körben használt nyelv, ez a magyar nyelv egy rakás fos és sehol nem használják mo-n kívül.

stb. stb.

2022. febr. 10. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csókold meg őket.
2022. febr. 10. 18:04
 2/12 A kérdező kommentje:

Ha tehetném..

Egész nap csak a fincsi marhát és steaket enném, hatalmas adagokban, azokat a finom burgereket, szódákat és kólát innék melléjük, miközben egy hatalmas nagy kertes házban vagyok otthon. Míg odakint ez szinte semmi (kaja téren), itthon egy vagyon. Lepratelep selejtes magyarország, büszke vagyok rá hogy csak az első 4 sort tudom ennek a búvalb*szott országnak a himnuszából xd

2022. febr. 10. 18:07
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Meg jobbak az autóik.
2022. febr. 10. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Ne a 80-évek beli filmekből tájékozódj.

Amerika manapság India szintjén van.

2022. febr. 10. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyira tetszenek menj ki hozzájuk, ne itt írjál hülyeségeket.
2022. febr. 10. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg milyen jo az amerikai fiataloknak?!?!?! :)))

[link]

.... bezzegRomania!!! :DDDDD

2022. febr. 10. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
2022. febr. 10. 18:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Filmeken es klippekben valoban csodalatos Amerika ... a lehetosegek foldje! ... csak az a baj, hogy nem mindenkinek.

Akinek kis hazankban is van penze, az ehet itthon is nagy steak-et ... ellenben ha Amerikaban nincs penzed, ott is vekonyat kakálsz.

2022. febr. 10. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Amerikában ráadásul olcsóbb a playstation meg az iphone is, amitől egyébként pofám leszakad.
2022. febr. 10. 18:30
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

"Nagyobb kajaadagok, bemennek az étkezdékbe és normális méretű adagokat kapnak, nem mint itthon, hogy drágán adják a fél fogamra sem elegendő nyamvadt húsokat."

Egészen más szabályzás vonatkozik ott az élelmiszerekre mint itthon, sokkalta egészségtelenebbek sok esetben. A nagyobb adagok pedig bőven nem számítanak előnyösnek, csak neked tűnik annak, mivel a fizetésed nem arányos a hazai árazásokkal.

"Több minden kapható összességében, mint itthon."

Értelmezni sem tudom, mit szeretnél ezzel. Itthon is megkaptam eddig bármit 6-8 márkától, max olyasmit nem, ami már rég nem kapható.

"Csak azt kell tanulni, ami fontos lehet az egyetemig, míg itthon mindenféle haszontalan, selejtes és retardált tantárggyal tömik az emberek fejét."

Valamelyest egyetértek, viszont másfelől ebből szoktak kialakulni csúnya dolgok. Itthon inkább az a gond, hogy általános után is léteznek, például énekórák egy informatikai iskolában és hasonlók.

"Magasabb fizetések, itthon tolvaj mocskos rühes kormány van és alacsony fizetések."

Kicsit jobb a fizetés, de vedd hozzá azt is, hogy Amerika gyakorlatilag egy teljes kontinens több állammal, míg Magyarország egyetlen egy, kis ország. Nekünk nem olyan könnyű kitermelni a magasabb béreket, hisz sokkal kevesebb dolgot tudunk exportálni, a világpiacra 0 ráhatásunk van, stb.

"Szebb és tágabb körben használt nyelv, ez a magyar nyelv egy rakás fos és sehol nem használják mo-n kívül."

Szebb? Mi szép van abban a 12 igeidőben, vagy abban, hogy nem tudják kimondani az alumínium szót normálisan? Nem is beszélve a szlengekről. Az, hogy a magyar nyelv mitől fos, számomra rejtély. Utáltam tanulni, állítólag nagyon nehéz is, mégis megtanultam, és szeretem használni. Külföldön néha még kérik is, mert tetszik nekik, hogy mennyire más. Az meg, hogy máshol nem beszélik... Ez gyakorlatilag 2-3 nyelven kívül mindre igaz.

És akkor most én is adnék neked egy kis házi feladatot:

Az egészségügy. Lehet itthon ez jelenleg kritikán aluli, de havi 8400 forintért cserébe bármi bajod van, ellátnak. Kint viszont ez akár a házadba is kerülhet, vagy a gatyád is rámehet egy normális biztosításra, hisz ott nincs tb.

Élővilág. Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem semmi kedvem kígyókkal, mérges pókokkal, meg a tököm tudja milyen darazsakkal hadakozni.

Környezeti katasztrófák. Mióta az eszemet tudom, az országot nem érte semmilyen brutális katasztrófa. Voltak kis földrengések, falvakat elöntő áradások, viharos szelek, de például mindent elsöprő tornádó, vagy szökőár nem.

Építészet. A hideg kiráz ezektől a könnyűszerkezetes borzalmaktól. Persze építhetsz ott is téglából, csak győzd fizetni, mivel sokkal ritkább mint Európában.

Fegyvertartás. Gondolom nem kell részletezzem, volt már épp elég iskolai mészárlás, gyilkosságba fulladó bolti lopás, önbíráskodás, stb.

"Demokrácia" exportálás. Sokszor ég a pofám, hogy itthon milyen a politikai helyzet, de inkább választom azt, hogy Orbán hülyét csinál belőlem, minthogy azzal a tudattal éljek, hogy a nemzetem vezetői milliókat mészárolnak le, és tesznek tönkre például az olajért.

Lenne még mit mondanom, de legyen elég ennyi.

2022. febr. 10. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!