Konkrétan mi is a Fidesz programja 2022-tõl?
Érdekelne választás elõtt.
Még nem találtam meg a konkrét, részletes, számokkal és egyértelmû célkitûzésekkel teli programot.
Ez valahol megvan vagy kész lesz?
Mit máshogy, mit nem csináltak jól, mit kell javítani stb.
Biztos nem lehet csak annyi, hogy „folytatjuk“…
12. De, a többségünk így érzi.
Majd áprilisban ezt a tudomásotokra hozzuk egyértelműen.
Szerintem meg nem.
Nem mondom hogy semmi nem történt, de ami történt az nem fejlődés volt hanem szintentartas maximum. Nőt a fizetésem de hiába mert az élelmiszer, alapanyag, ingatlanarak minden szinten jelentősen nőtt.
Szóval nem, nem élünk jobban mint 10 éve, és a környezetem sem él jobban szóval nem én csinálok valamit szarul.
Ha 12 év alatt nem vettétek észre, hogy a Fidesz milyen irányba megy, akkor elég nagy gáz van veletek...
Emellett ti kéritek számon, hogy a Fidesznek van-e programja, miközben egy dolgot nem tudtok mondani, amiben az ellenzék legalább kicsit egyetértene?
Legyen szó Paksról, határkerítésről, LMBTQ-ról, rezsiről full ellentétes véleményen vannak, akik rájuk szavaznak, honnan tudják mi fog megvalósulni? Vagy elég csak annyi, hogy O1G?
A forint eddig soha nem ért ilyen keveset. Rendeltem eddig külföldről pár dolgot de kb. 1,5-2X annyiba kerül most mint 10 éve.
Az árakba már az államnak kell beavatkoznia mert különben az emberek nem tudnák megfizetni. Újra embereket vegzál a hatalom nemi és vallási hovatartozásuk miatt. Nagy visszarendeződés van az országban. Távolodunk a fejlett világtól és közeledünk a diktatórikus önkényuralmakhoz.
17Dzsonszi.
Van programjuk az egyes pártoknak s 1-2 héten belül az egyesült ellenzék be is mutatja, mit alkottak.
Gondoltam, akkor a Fidesznek is lesz.
Sok más fejlett demokráciában hosszú koalíciós tárgyalás, egyezkedés elõzi meg a kormányalakítást. Ott is sok dologban nem értenek egyet a pártok, de képesek a kompromisszumra. Egészen jól mûködik!
Idehaza jobban tetszik az embereknek, hogy egyetlen személytõl függ minden, párt, kormány, az ország.
Nehogy már vita, valós párbeszéd, egyeztetés alakuljon ki. A sokszínûség ugye rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!