Nem kéne a kenyérre is árstop?
Figyelt kérdés
Lassan luxuscikk lesz2022. febr. 10. 02:16
11/18 anonim válasza:
Meg a fédecisre kéne.
Mink vazzal indíttyuk a napot a kisbótba!
12/18 anonim válasza:
"De nem. Milyen lúzer az, akinek a kenyér luxuscikk?"
nabakker én azt hittem, hogy ALAPélelmiszerekre raktak ársapkát és nem luxustermékekre.
Bár nekem eddig is, most is drága a csirkemell.
Nem ettem már vagy 10 éve, mert a csirkecomb olcsóbb.
13/18 szántóvető válasza:
az árstopra az alacsony jövedelmek miatt van szükség.a fidesz csődbe vitte a lakosságot,ma már a kenyér is luxuscikk ebben igazad van.
14/18 anonim válasza:
Az árstop csak tüneti kezelés, ráadásul megint a magyar kisvállalkozások és a magyar termelők járnak rosszul vele. Normális fizetések, illetve adócsökkentés kellene.
15/18 anonim válasza:
De, mert a pékek is már pofátlanok lettek! Most boldog boldogtalan inflációra hivatkozik. Önmagát gerjeszti már ez a szar.
16/18 anonim válasza:
Lehetne. Egy normalisabb (nem ez a sz*r sima feher) kenyer 600 ft...
17/18 szántóvető válasza:
15,honnan tudod,volt pékséged mostanában?a csúcson van a gabnona ára,te meg a pékeket szidod.
18/18 anonim válasza:
Semmire sem kéne egy normális országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!