Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Gáspárnak születtél...

Ha Orbán Gáspárnak születtél volna, milyen életutat járnál be?

Figyelt kérdés

Konkrétan korlátlan anyagi háttérrel és az édesapja kapcsolati tőkéjét kihasználva bármit elérhetnél.

Csodálkozom, hogy ő ezeket a lehetőségeket arra használta fel, hogy keresztény szektát alapított, aztán katona lett. Bár állítom, hogy a szektában a lányok csak eljátszották az isteni átszellemülést, csak Gáspár közelében szerettek volna lenni, ha csajozós trükk volt a részéről, akkor viszont minden elismerésem.

Szóval én szerintem mindenképp nagyvállalkozó lettem volna, vip páholyokban néztem volna a focit a barátaimmal, bejártam volna a világot, lenne egy szép autóm, egy ízléses házam és szerintem a politikai pályán is kipróbálnám magam.

Innen nézve nekem nagyon úgy tűnik, hogy elpazarolta a lehetőségeit, sőt az a benyomásom, hogy az édesapjával sem túl szoros a kapcsolata. Én biztos minden héten meccset néznék a faterral valahol, szerveznék apa-fia estéket stb.

2022. febr. 10. 01:12
 1/10 A kérdező kommentje:
édesapád*
2022. febr. 10. 01:12
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Ki az az Orbán Gáspár?
2022. febr. 10. 01:20
 3/10 A kérdező kommentje:
a miniszterelnökünk fia
2022. febr. 10. 01:24
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

szerintem sérült a narcisztikus vadmalac apja mellett felnőve, ezért nem tud kiteljesedni

nem irigylem

a csajok meg állítólag nem érdeklik :)

2022. febr. 10. 01:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
amúgy én lehet az MIT-ra mentem volna utána meg silicon valley-ba ha ilyen lehetőségeim lettek volna
2022. febr. 10. 01:29
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Felkötném magam.... mert nem bírnám elviselni, hogy ilyen az apám...
2022. febr. 10. 02:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nem úgy megy, hogy te eldöntöd hogy nagyvállalkozó leszel.
2022. febr. 10. 04:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Tristan da cunha szigetére mentem volna, de minimum a Marquises szigetekre, és eltitkolnám az egészet.
2022. febr. 10. 06:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Lelépett Afrikába önkénteskedni, a faterja meg a TEK-et küldte utána...

Biztos nagyon jó élete lehet.

2022. febr. 10. 07:08
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
7, nem hát, majd apád eldönti, ha te vagy OG. :F
2022. febr. 10. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!