Ha Orbán Gáspárnak születtél volna, milyen életutat járnál be?
Konkrétan korlátlan anyagi háttérrel és az édesapja kapcsolati tőkéjét kihasználva bármit elérhetnél.
Csodálkozom, hogy ő ezeket a lehetőségeket arra használta fel, hogy keresztény szektát alapított, aztán katona lett. Bár állítom, hogy a szektában a lányok csak eljátszották az isteni átszellemülést, csak Gáspár közelében szerettek volna lenni, ha csajozós trükk volt a részéről, akkor viszont minden elismerésem.
Szóval én szerintem mindenképp nagyvállalkozó lettem volna, vip páholyokban néztem volna a focit a barátaimmal, bejártam volna a világot, lenne egy szép autóm, egy ízléses házam és szerintem a politikai pályán is kipróbálnám magam.
Innen nézve nekem nagyon úgy tűnik, hogy elpazarolta a lehetőségeit, sőt az a benyomásom, hogy az édesapjával sem túl szoros a kapcsolata. Én biztos minden héten meccset néznék a faterral valahol, szerveznék apa-fia estéket stb.
szerintem sérült a narcisztikus vadmalac apja mellett felnőve, ezért nem tud kiteljesedni
nem irigylem
a csajok meg állítólag nem érdeklik :)
Lelépett Afrikába önkénteskedni, a faterja meg a TEK-et küldte utána...
Biztos nagyon jó élete lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!