Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha április 3.-án az Ellenzéki...

Ha április 3.-án az Ellenzéki Összefogás győzne, az itteni rendszeres (0-24) Fidesz kommentelők hirtelen eltűnnének?

Figyelt kérdés
Mármint megszűnne a bérkommentelői munkahelyük?

2022. febr. 9. 22:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10es, én tökre megértem, hogy sokan nagyon aktívak az oldalon. Sajnos én is az vagyok. Nincs különösebben jobb dolgom, a GYK meg függőséget tud okozni az állandó új ingerével. Ha egy kérdés alatt nem jön új válasz, hát keresek másik kérdést. Munka mellett is tudom csinálni, bár tény, hogy nincs jó hatással a munkámra. Ez konkrétan függőség. Simán el tudom képzelni, hogy soka vannak még így itt GYK-n.

Persze, ha lenne valami élvezetes időtöltés, elmenne az ember, de ha nincs és unatkozik...

2022. febr. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!