Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogunk végre megszabadul...

Mikor fogunk végre megszabadulni ettől a parazitaként az országon élősködő fidesztől?

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Amig nem lesz jobb, soha.
2022. febr. 9. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Az április 3.-i választások után abban az esetben ha 2/3-os többséggel nyer az ősszefogás. Ha nincs 2/3 de győzünk akkor még ott marad az ellenzékben, kérdés mekkora hatalommal. Viszont maga a ner nem fog eltűnni, szerencsére mzp is azt mondta együtt lehet velük dolgozni, meglátjuk.
2022. febr. 9. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Áprilisban. MZP elalázza a Fideszt.
2022. febr. 9. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Ázsiai nép vagyunk, nem való nekünk a demokrácia.
2022. febr. 9. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Népünk őket akarja ismét, a csecsmőtől az aggastyánig.
2022. febr. 9. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem mostanában. Túl sok a propagandamédián csüngő agymosott jobbágy, és aluliskolázottnak sem kell lenni hozzá. Nekem például az egész családom megveszekedett fideszes. A nagynéném diplomás, nyugdíjas tanár. Egész nap a Fidesz-propagandát teríti a facebookon, és Putyint isteníti. Az unokabátyám szintén diplomás, közgazdász. Mellesleg Bayer Zsolt legnagyobb rajongója.

Ez az ország elveszett.

2022. febr. 9. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Most vagy soha
2022. febr. 9. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Majd ha az orbán megdöglik. Sajnos elég mélyen bezabálta magát a magyar közéletbe, pont mint egy rákos daganat.
2022. febr. 9. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Egyre jobban az az érzésem az elmúlt évek, évtizedek megélése után (csak 30 éves vagyok), hogy Kölcsey: Zrínyi dala az előrelátás volt erre az évszázadra, amikor a magyarok végleg elvesznek. Hol van már bennünk a régi Árpád vére. Stb. stb. nem megyek bele, nyilván mindenki ismeri, vagyis hát ismerni illene... Nem harcolunk a szabadságunkért, pár nagyúr uralkodik felettünk. El fogunk veszni, és ez tényleg nem vicc. Utolsó reményem ez a 2022, amikor talán utolsó utáni pillanatban visszafordítható minden. De mi egymás ellenségei vagyunk, mint Berzsenyi írta A magyarokhoz c. művében:

"Nézd: a kevély tölgy, mellyet az éjszakai

Szélvész le nem dönt, benne termő

Férgek erős gyökereit megőrlik"

Szóval, nem látok kiutat, ha 2022 m hoz változást - ami velünk kezdődik, nekünk kéne összefogni, és nem félni.

2022. febr. 9. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik soha LOL XD! Nekem édes mindegy én már rég elszöktem. Popcorn mellet, biztos távolságból nézem ezt a tragikomédiát. Ugyanezt tudom tanácsolni bárkinek aki többet akar az élettől mint a mindennapos egy tányér paprikáskrumpli, mert kb tényleg e-felé tart az ország! Ez a nép úgy is a nyilas jegyébe tartozik, lételemünk a vándorlás, kalandozás.
2022. júl. 17. 09:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!