21#
Talán abban hogy legalább végre valaki beszél róla, és nem hazudja el az ország legnagyobb problémáját...
23#
Az aki a cigány bűnözés fogalmát is tagadja, az akinek a cigány programja annyiból áll hogy meg több pénzt nekik, meg duplájára emelni a családit.
Pomtosan tudjuk hogy mi lesz akkor ha meg több pénzt kapnak a gyerekek után. Megindul még jobban a megélhetési gyerek gyártás.
Aki ezt jó dolognak tartja, aki nem látja e mögött a problémát, az ugyan úgy eltagadja a gondot
Ez jelenleg a teljes baloldali ellenzék, és részben a fidesz.
"Az aki a cigány bűnözés fogalmát is tagadja, az akinek a cigány programja annyiból áll hogy meg több pénzt nekik, meg duplájára emelni a családit."
Kik azok az emberek akiknek annyiból áll a program, hogy még több pénzt és családit nekik és hol van leírva ez? Cizgány bűnözés ugyanaz mint minden más bűnözés csak te ezt nem érted meg.
"Pomtosan tudjuk hogy mi lesz akkor ha meg több pénzt kapnak a gyerekek után. Megindul még jobban a megélhetési gyerek gyártás."
Honnan tudjuk mi ezt pontosan? És miért csak a cigányokat említed? Jártál te már az országban? Tisztában vagy vele hány magyar él ezzel így? Tisztában vagy vele, hogy ha megemlik a családit akkor mindenkinek megemelik származástól függetlenül és az minden csalásnak segíteni fog?
Az a megoldás amit a mi hazánk kínál nem opció, soha nem is volt az és soha nem is lesz szerencsére. Az a probéma, hogy semmi következetesség nincs a virradat roma programjában. Az embereket segíteni kell és tanítani, nem pedig kirekeszteni és embertelen dolgokat csinálni velük. Ott kezdődik fejben a baj amikor valaki ennyivel képes foglalkozni a politikában, de szerencsére az emberek többségének tóbb esze van mint neked.
25#
Te maga vagy az a jelenség, amiről beszéltem.
Tagadod, és relativizálsz, miközben vidéki, és városi idősek százezrei fekszenek le rettegve,ebben az országban, hogy mikor rabolják ki őket is, azok akiket Te ennyire védesz.es örülhetnek ha épp bőrrel megusszák.
"Kik azok az emberek akiknek annyiból áll a program, hogy még több pénzt és családit nekik és hol van leírva ez? Cizgány bűnözés ugyanaz mint minden más bűnözés csak te ezt nem érted meg."
Az nem program hogy még több oktatás,meg pénz és minden jó lesz.
Aki akar az eddig is tudott tanulni.
Nem a devians, magyar gyerekek nem engedik őket tanulni, hanem álltálában fordítva.
Ha a legujabb tabletet kapják,az nem fog segíteni.
A bűnözés meg baromira körulhatárolható ha engedik vizsgálni.
És ha 10 börtönlakóból 7 cigány, akkor én teszek rá hogy Te hogy próbálod mismásolni, akkor bizony matematikailag is sokkal nagyobb esély van arra, hogy egy cigány ember fog kirabolni pl. Vagy a gyerekedet a Blahán.Mindeztbugy ugy hogy legallab 4x többen vagyunk még.
És mivel vannak specifikus bűnözői formák ,ahol bizony a cigányok felülreprezentáltsága vitathatatlan, az bizony a nagybetűs CIGÁNY BŰNÖZÉS.
"Honnan tudjuk mi ezt pontosan? És miért csak a cigányokat említed? Jártál te már az országban? Tisztában vagy vele hány magyar él ezzel így? Tisztában vagy vele, hogy ha megemlik a családit akkor mindenkinek megemelik származástól függetlenül és az minden csalásnak segíteni fog?"
"
Elsősorban a cigányságra jellemző hogy 3-6 gyermeket hoznak a világra,(akár csak az idei év első anyukája, a már 4 gyerekes, de még csak 19 éves anyuka..) akiket azután nem tudnak önerőből, és tisztességesen felnevelni.
Mindezt a gyerekek után járó támogatásokért.
Az a hozzáállás amit képviselsz,Te és a balos ellenzék nem járható tovább.
A légyszi ne szüljetek a döngölt földpadlóra 6 gyereket, a légyszi ne bünözzetek, és a légyszi járassátok a gyereket iskolába,ha már ingyen van, és segítsetek neki, nem működik évtizedek óta.
A segítés, és tanítás évtizedek óta fel lett ajánlva.
Nem éltek vele. Elfogyott az időnk!
Egy olyan népet akartok szép szavakkal eredményekre bírni, akik nem is hallgatnak a magyarokra (lásd, az úgynevezett Cserdi csodához is egy cigány vezető kellett ), és az erő nyelven beszélnek, és csak azt értik.
Ne játszuk tovább azt hogy Te ezeket nem látod,vagy nem tapasztaltad, hallottad már.
Valószínűleg egyszerűbb eltartott kisujjal vissza mondani a full PC mantrát, mint sem szembe menni azzal.
Csak a valóság magasról tesz a PC re.
A matek nem PC. Ha igy marad a helyzet, akkor itt nem soká pokol lesz. Ezt már szép szavakkal, buksi simivel, olyan lozungokkal hogy meg több oktatás, több pénz a sosem működött integrációra, nem oldod meg.
Adok egy esélyt a virradatnak.
És szinte minden kollégám is, úgy tudom.
Ha az MHM bejut, és jó eredményt ér el, az azt jelenti hogy sokan gondolkodnak már igy.
Áprilisban meglátjuk.
A programjuk jó. Én most olvastam/olvasom. Mert még nem végeztem. Sok ésszerű dolog van benne. A Virradatra értem. Én '18-ban a Jobbikra szavaztam. De ugye azóta lehetett bennük is csalódni. Nem értettem akkor sem mindenben egyet velük, de sokban igen. A jelenlegi terveik is ésszerűek. És hát rengeteg mindenen lehetne javítani. A baj az, hogy a támogatottságuk elég alacsony.
A Fidesz is hozott jó döntéseket. De sok rosszat is. Jelen helyzetben kb a hülye is látja, hogy csak a szavazatok számítanak nekik. Nyugdíjas, cigány, sokgyerekes, egyháziak. Minden csoportot elvileg támogatnak. Bocs, de szerintem nem néznek sokba minket. Megdobnak valamennyi pénzzel minket. Érezze a nép, csurranjon valamennyi. Úgyse tudja, hogy mennyiből jön az a bizonyos összeg. Meg hát a legtöbbünket nem is érdekli ez. Nem is tudjuk, mert van jobb dolgunk is, hogy utánajárogassunk ezeknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!