ma 21:18
Ugye sikerült elolvasni a szabad lelkű, elfogadó, kulturált, okos emberek válaszait is?
"A fasisztának csúfolt n*cik."
"Vidéki alkoholisták"
"A régi zikejlezős neonácik, meg pár fóliasapkás oltásrettegő újabban."
"Az agyhalott, lázongó alkoholisták."
"Nemzeti alternyákok"
"Alkoholista, köztörvényes fociultrák, alusisakos oltásellenesek, vagy csak szimplán frusztrált lelki nyomorékok."
És még fel is pontoztátok egymást. :)
Én voltam a hülye, hogy reménykedtem, hogy megtudom, de válaszokból kiindulva erősen kétlem, hogy a szavazók akárcsak fel tényleg MH szimpatizáns lenne.
Kérdező, ilyenek az állapotok sajnos. Orbán (aki amúgy színesbőrű és cionista) fasiszta, rasszista, szélsőjobbos, stb., az MH meg egyenesen náci. Feltettem egy kérdést Trianonról... a 90% szerint nem tudtunk volna leverni 200 ezer bocskoros brigantit egy 600 ezres hadsereggel a saját földünkön... Egy jellemző érvük, amiből sugárzik az értelem és hazaszeretet: akkor elveszíthettük volna az összes területet, ha harcolunk. Nem zavarja őket, hogy - harcoltunk. (Csak túl keveset, túl későn.) Persze ezek is mind nácik voltak, akik a hazájukért harcoltak.
Az MH-sok többnyire volt jobbikosok, mivel a MH nagyjából olyan, mint a 2018 előtti Jobbik, és sokkal kevesebb is még a szavazója. Sok jobbikos elment onnan, nem szavaz már, páran talán a Fideszhez mentek, páran maradtak vagy jöttek is baloldalibbak. Talán kevés MH-szavazó a covid miatt jött vagy megtapasztalt valamit a nem létező kisebbségibűnözésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!