Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik a Mi Hazánk mozgalom...

Kik a Mi Hazánk mozgalom szavazói?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 20:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
53%
Az agyhalott, lázongó alkoholisták.
2022. febr. 9. 20:46
 12/31 anonim ***** válasza:
30%
Nemzeti alternyákok
2022. febr. 9. 20:49
 13/31 anonim ***** válasza:
36%
Alkoholista, köztörvényes fociultrák, alusisakos oltásellenesek, vagy csak szimplán frusztrált lelki nyomorékok.
2022. febr. 9. 20:54
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
mindenki aki nem szivárványos ratyi és nem fideszes toprongy.
2022. febr. 9. 21:16
 15/31 anonim ***** válasza:
22%
#14 na kedves kérdező pont az ilyen előítéletes, általánosító, kirekesztő, intoleráns, kultúrálatlan buta emberek.
2022. febr. 9. 21:18
 16/31 A kérdező kommentje:

ma 21:18

Ugye sikerült elolvasni a szabad lelkű, elfogadó, kulturált, okos emberek válaszait is?

"A fasisztának csúfolt n*cik."

"Vidéki alkoholisták"

"A régi zikejlezős neonácik, meg pár fóliasapkás oltásrettegő újabban."

"Az agyhalott, lázongó alkoholisták."

"Nemzeti alternyákok"

"Alkoholista, köztörvényes fociultrák, alusisakos oltásellenesek, vagy csak szimplán frusztrált lelki nyomorékok."

És még fel is pontoztátok egymást. :)

Én voltam a hülye, hogy reménykedtem, hogy megtudom, de válaszokból kiindulva erősen kétlem, hogy a szavazók akárcsak fel tényleg MH szimpatizáns lenne.

2022. febr. 9. 21:23
 17/31 anonim ***** válasza:
22%
Pedig nem a legnormálisabb és legkultúráltabb emberek mind párttagog mind szavazók részéről. Egy szélsőjobb oldali alsóhangon is fasiszta, de jogosan hívják őket neonácinak is. Szép felvételekt lehet találni róluk, emellett a programjuk, a törekvéseik és a felfogásuk az alapjáraton káros. Lehetetlen így a semmiből meghatározni, hogy melyik párt-tól jöttek át. De remélem tudod, hogy az intoleranciát nem lehet tolerálni. Nem nyújtasz békejobbot annak aki fegyverrel támad rád.
2022. febr. 9. 21:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Emellett szereztek szavazókat az oltás-ellenességgel is.
2022. febr. 9. 21:29
 19/31 anonim ***** válasza:
74%
#13 Szóval ha nem akarom magamba lövetni az influenza szintű vírusra rohamtempóban kifejlesztett, globális emberkísérletben alkalmazott vakcinát, aminek az esetleges hosszú távú hatásai ismeretlenek, míg a hatásossága finoman szólva is kérdéses, de inkább tényszerűen a béka feneke alatt van, akkor máris alusisakos vagyok? Szerintem ha így gondolod, akkor te vagy egy mocskos COVIDFASISZTA diktatúrapárti vakcináci.
2022. febr. 9. 21:51
 20/31 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, ilyenek az állapotok sajnos. Orbán (aki amúgy színesbőrű és cionista) fasiszta, rasszista, szélsőjobbos, stb., az MH meg egyenesen náci. Feltettem egy kérdést Trianonról... a 90% szerint nem tudtunk volna leverni 200 ezer bocskoros brigantit egy 600 ezres hadsereggel a saját földünkön... Egy jellemző érvük, amiből sugárzik az értelem és hazaszeretet: akkor elveszíthettük volna az összes területet, ha harcolunk. Nem zavarja őket, hogy - harcoltunk. (Csak túl keveset, túl későn.) Persze ezek is mind nácik voltak, akik a hazájukért harcoltak.

Az MH-sok többnyire volt jobbikosok, mivel a MH nagyjából olyan, mint a 2018 előtti Jobbik, és sokkal kevesebb is még a szavazója. Sok jobbikos elment onnan, nem szavaz már, páran talán a Fideszhez mentek, páran maradtak vagy jöttek is baloldalibbak. Talán kevés MH-szavazó a covid miatt jött vagy megtapasztalt valamit a nem létező kisebbségibűnözésből.

2022. febr. 9. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!