Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A melegek 10-es skálán mennyir...

A melegek 10-es skálán mennyire vannak itthon elnyomva?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 18:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10. nem "mindenki" kap adó-visszatérítést meg felújítási támogatást, hanem csakis a gyerekesek. Képzeld el, én egyedülálló vagyok és heteró, nem is kapok lóf*szt se.

Az meg, hogy próbálják megállítani a népességfogyást és nem boldog-boldogtalan kapja egyenlő arányban a pénzt, az annak a jele, hogy nem kommunizmusban élünk, amit te a jelek szerint szeretnél.

Fel kéne ébredni neked meg a szektádnak is, hogy a társadalom túlélése a fontos, nem a te egyéni köz- és egyenlőségérzeted.

2022. febr. 11. 19:20
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

Magasról teszek mások pulyájára. Mi közöm hozzá?

Inkább te élsz a kommunizmusban, ahol még mindig a "gondoskodó állam" ideáljában élsz. Képzeld, azt a pénzt, amit most ezek a tenyészállatok felvesznek, tőlem veszik el. Nem a pénzfáról szedik.

Ne az én pénzemből finanszírozzák a gyerek pottyantó parasztokat!

2022. febr. 11. 19:48
 13/21 A kérdező kommentje:

"amit most ezek a tenyészállatok felvesznek, tőlem veszik el"

Nem tőled veszik el te szánalmas homár, mert normális kormánytól amúgy sem kapnál egy fityinget se pusztán arra, hogy férfis*ggre buksz. A gondoskodó állam ideájában te élsz, mert te szeretnél egyenlő elosztást a javakból, te vagy az, akinek sír a pici szája, hogy ő miért nem kap ha a gyerekesek meg igen. Azért kapnak a gyerekesek, mert ők a társadalom együttes jólétét mozdítják előre azzal a puszta ténnyel, hogy "munkaerőt" biztosítanak a jövőnek, akik kitermleik aztán a nyugdíjat, miegymást. Azt, amire te is áhítozol, és amitől a butuska fejednek jobb lesz, csak nem látod, mert te a mának élsz és neked itt és most kell minden.

2022. febr. 11. 20:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Na jó ez megint csak a szokásos provokatív élettelen kamukérdezőnk, semmi értelme válaszolni neki...
2022. febr. 11. 21:08
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

kérdező

szerintem félre érted.

Én nem azt mondom, hogy a kormány pénzt osztogasson nekem, én azt akarom, hogy az állami szolgáltatások színvonala legyen elfogadható, vagy ne legyenek olyan magasak az adóterhek.

Jelenleg egyik sem teljesül, csak annyit látok, hogy a kormány osztogatja a pénzem, mert igenis az én pénzem. Én fizetem be adóként, de nem azért, hogy vadidegeneknek visszaosztogassa.

2022. febr. 11. 21:49
 16/21 A kérdező kommentje:

15:

"Én fizetem be adóként, de nem azért, hogy vadidegeneknek visszaosztogassa."

Magyarul szeretnéd, ha neked osztaná vissza, világos. Csak akkor 1., Miért fizeted be, miért nem mész ki és élsz valahol egyedül az erdőben, ahol nem veszik el tőled és nem adják "idegeneknek"? 2., Ha azt szeretnéd, hogy egyenlő arányban ossza vissza, akkor ismét csak kommunizmust akarsz, tehát nem válaszoltál meg semmit.

2022. febr. 11. 21:57
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Úgy látom annyira benne élsz ebbe a régi berögződött "állam bácsi majd megoldja a problémámat, kifizeti az új kazánomat" világban, hogy el sem tudod képzelni, hogy az állam a mindenki által elérhető állami szolgáltatásokat fejleszti az adónkból, nem pedig pénzt osztogat.

Már nem a kommunizmusban élünk. Kapitalizmus van. Dolgozz, ne az államtól várd a segítséget.

Nekem nem kell ingyen pénz, de az adómat azért fizetem be, hogy például ne szakadjon le a vesém vezetés közben és nem azért, hogy mások gyerekét én tartsam el.

2022. febr. 11. 22:17
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

“Fel kéne ébredni neked meg a szektádnak is, hogy a társadalom túlélése a fontos, nem a te egyéni köz- és egyenlőségérzeted.”

Szeretném jelezni hogy az ilyen gyökerek miatt fogy a népesség. Az értelmiségi fiatalok inkább kivándorolnak mint hogy ezt hallgassák, szülőnek meg alkalmatlan az ilyen, szóval… Kellemes fajmentést alfa kőműves barátom.

2022. febr. 11. 22:29
 19/21 A kérdező kommentje:

18: az értelmiségi az ugye az, aki LMBTQ meg femináci jogokat támogat? És aki elmegy ebből az országból a gonoszpatásorbán miatt, hogy külföldről fikázza gyalázza a saját nemzetét, hogy mennyivel királyabb neki odakinn?

Azt nem értem, te mit keresel akkor még itthon, miért beszéled ezt a nyelvet, miért nem takarodtál még ki, hogy ott is maradj? Vagy egy túlságosan lúzer vagy? Vagy erről is az orbán tehet, hogy nem telik repjegyre?

2022. febr. 11. 22:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Hagyjátok rá, ez a munkanélküli szardarab itt éli az életét :D
2022. febr. 12. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!