Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a Fidesz...

Miért van az, hogy a Fidesz ennyire nem tud semmi jövőképet, semmi perspektívát teremteni a fiataloknak itthon?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim kb. 70-80%-a külföldön tervezi az életét. Ha ennek csak a fele teljesül, az is majdnem már az összfiatalok 40%-a, és ebben nincsenek benne a romák! A romák azok mind otthon maradnak, a magyarok viszont jönnek el, és már egyre nagyobb arányban külföldön is szülnek.

Tényleg ennek az országnak 10 év múlva kb. befellegzett? Mindezt azért, mert a Fidesz csak a nyugdíjasokra helyezte a hangsúlyt (csikrefarhát, krumpli osztás, 52. heti nyugdíj), de a fiataloknak, a normális fiataloknak, semmi perspektívát nem tud teremteni?

2022. febr. 1. 05:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Ez az àllandó aki nem velünk van duma, acsarkodás, rossz közhangukat, plakátokon üzengetek dolgokkal olyan közhangulatot ès emberek közötti ellentétet szìtottak amire nem is nagyon emlékszem régebbről. Lehet itt pénzt osztani, van olyan intézkedés ami nekem is jó volt, de hogy ellenük szavazok az egyszer biztos.
2022. febr. 1. 05:53
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Azért kell tanulni.Persze ha nincs egy szakmád, végzettségged, úgy nehéz boldogulni.Még a sokat dícsért nyugaton is.
2022. febr. 1. 06:22
 3/15 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom párommal piacképes diplomákkal jól elvagyunk

gondolom ha semmihez sem értesz akkor külföldön is ugyanannyit érnél a munkaerőpiacon

2022. febr. 1. 06:28
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

"mert a Fidesz csak a nyugdíjasokra helyezte a hangsúlyt..., de a fiataloknak, a normális fiataloknak, semmi perspektívát nem tud teremteni?"

Nem csak azért, hanem azért is, mert a romák sokkal inkább a családi összetartásra nevelik a gyerekeiket (amiben benne van az is, hogy egymás közelében képzeljék el az életüket, ne a világ túloldalán), a nem romák meg főleg a pénzhajhászásra (ami külföldön esélyesebb, ezért dobbantanak annyian)...

2022. febr. 1. 06:29
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem akar nem érdekük.
2022. febr. 1. 07:39
 6/15 anonim ***** válasza:
7%

a fiatalok menjenek tanárnak.

tanárhiány van, tuti felveszik őket, főleg a putri keleti országrészben.

2022. febr. 1. 07:39
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Erről van szó-tanárhiány van, tuti felveszik őket, főleg a putri keleti országrészben.-

Az elmaradott területek amik régen is azok voltak ma is azok.

Az olyanoknak kik a szülök tudnak támogatni könnyebb nem nehéz piac képes diplomát szerezni vagy esetleg még ért is hozzá.

Vannak ám gyári melosok is értem én hogy lopj csalj hazudj előre tudsz könnyen törni.De én többre becsülöm a szegény gerinces embert,mint a gerinctelen gazdagot.

2022. febr. 1. 07:45
 8/15 Lazy Lover ***** válasza:
63%
Mert ha meg nézzed a fidess szavazó tábora nyuggerekből áll nem fiatalokból
2022. febr. 1. 07:57
 9/15 anonim ***** válasza:
32%

"Az ismerőseim kb. 70-80%-a külföldön tervezi az életét"

Na itt már te is láttad, hogy ez akkora hazugság, hogy nem a lóláb lóg ki, hanem egy egész ménes 🤣🤣🤣

2022. febr. 1. 08:27
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen a gerontokrácia... a nyuggereket könnyebb megvenni, fiatalokat kevésbé.
2022. febr. 1. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!