Szeretnéd, hogy Mini Feri szabad felhasználásúvá tegye azt a pénzt, amit most kötelező jelleggel "rezsicsökkentésre" kell befizetned az államnak?
Figyelt kérdés
Tehát, piaci árakon vegyük a gázt, de cserébe a különbözetet szabadon felhasználható pénz formájában megtarthatnád adócsökkentések által. Például 27%-ról levinni 5%-ra az élelmiszer ÁFÁT, az inflációs válság kezelésére, és stb.2022. febr. 9. 16:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, én szeretném eldönteni mire költöm a pénzem, ne Mini Putyin döntse el helyettem.
Nem, maradjon így, hogy Mini Putyin beszedi a pénzt és majd ő eldönti, hogy mire költi helyettem.
16 szavazat
1/8 anonim válasza:
Az áfacsökkentést lenyelné a kereskedelem, nekem jó ez az alacsony rezsi. De jól értem a kérdést, MZP már nem is tagadja, hogy rezsinövelésre készül?
2/8 anonim válasza:
Európai minimálbért, minimálnyugdíjt akarunk!
Dobrev Klára legyen a miniszterelnök!
3/8 anonim válasza:
Én azt szeretném, hogy kivágják a fideszt.
4/8 anonim válasza:
Napi irányított kérdés az itteni libbant értelmiségi körnek meg volt.🖐️
5/8 anonim válasza:
Én azt akarom, hogy Mini Putyin ne álljon meg itt a hatósági árazásban! Legyen újra 10 forint a forró lángos, éljen soká' Ordár Viknos!
6/8 A kérdező kommentje:
"Az áfacsökkentést lenyelné a kereskedelem"
Persze, ahogy Nyugat-Európában is lenyeli a kereskedelem, azért 300 forint ott a magyar étolaj ami itt 800 forint. :)
2022. febr. 9. 16:33
7/8 anonim válasza:
Ez a mini feri, mini putyin, ez már annyira legalja, és hagyjátok magatokat alárendelni a politika mocskának, hogy átveszitek mindegyiktől ezt a stílust. Nem normális. Meglehet a vélemény barkirol, de ez a stílus romboló hatású. És nem a politikusok tehetnek róla, hanem ti, emberek, hogy hagyjátok magatokat belevinni. Így soha nem emelkedünk feléjük. A következő kormány miért NE éljen vissza a butaságotokkal, ha ennyi eszetek sincs?
8/8 anonim válasza:
El vagy tévedve. Az államnak nem fizetünk be semmit rezsicsökkentésre. Ellenkezőleg! A multik által régebben kiszabott luxusprofitot nem kell befizetnie senkinek. Ti alternatív univerzumban éltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!