Hogyan állt hozzá a civil lakossághoz a Vörös Hadsereg miközben kiűzte Magyarországról a nácikat?
9:
Neked pedig nagyon érdekes a válaszod. Úgy válaszolsz, hogy nem lehet belőle semmit kihámozni. Ravaszul fogalmazol nagyon...
7:
Én meg azt hallottam dédnagyimtól, h amikor lecsaptak a falulra a ruszkik kő kövön nem maradt. A férfiakat élvve darálták le húzták karóba ették nyersen a nőket három éves kortól 99ig megerőszakolták aztán megkínozták aztán megették vagy elásták. Aztán táncoltak. Volt olyan ruszki aki a foga közé kapott három falusit és úgy ropta. Vagy az Kinizsi Pál volt..? Mindegy a lényeg hogy feldarálták megkínozták az egész falut és minderre a sok sok szörnyűségre a háború kellős közepén még volt is idejük. Dédnagyim mesélte. Aki nem hiszi járjon utána.
10:
Igen, rabolni csak azoktól lehet akiknek van valamijük és azoknak a pincékben kuporgó szerencsétleneknek nem volt semmijük. Szerintem ez a hozzáállás olyasmi lehetett, hogy jól írta a kettes, hogy amilyen a mosdó olyan a törülköző. Aki bombát dobott rájuk azt nyilván nem ölelték keblükre. De aki Horthy börtöneiben sínylődött mint kommunista azt meg kiszabadították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!