Ha nyerne a választásokon a MiHazánk💚, milyen intézkedések lennének az 🏳️🌈LMBTQ-k ellen?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 18:18
21/34 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ha nyernének a liberálisok, akkor a gender, lmbtq, nemváltás kötelezö tananyagok lennének, több tantárgy is foglalkozna vele.
22/34 anonim válasza:
20: mégis meg merték "büntetni" őket, majd áprilisban kiderül, hogy veszítettek vagy nyertek-e ezzel szavazatokat. Szerintem bőven az utóbbi. Az LMBTQ nyomulás valójában sok embert idegesít, azoknak sem tetszik, akiknek amúgy nem lennének ellenérzéseik a homoszexuálisokkal szemben. Túl lett tolva a bicikli, és ennek egyre inkább megisszák a levét.
23/34 anonim válasza:
Miért foglalkoztok mások szexuális életèvel?
24/34 anonim válasza:
23: biztos vagy benne, hogy mi foglalkozunk vele?
25/34 anonim válasza:
Hát aki a homokosokkal foglalkozik az igen.
26/34 anonim válasza:
Ha a homokosok nem dörgölik bele mindenki képébe a homokosságukat, akkor majd én sem foglalkozom velük.
Amúgy nem a normális melegekről beszélünk, hanem a szélsőbalos LMBTQ-ról.
Netán érintett vagy?
27/34 anonim válasza:
Jó de nektek az is LMBTQ szélsőbal propaganda ha két férfi kézen fogva sétál az utcán. Szóval ezt a szar szöveget hagyjuk.
28/34 anonim válasza:
27 - nekem biztosan nem, de amikor a gyerekemnek a nemváltó elmebetegeket kell(ene) hallgatnia arra ugrok.
29/34 anonim válasza:
Nekem már mindegy így 35 évesen, én már ilyen ökörsègeken max. nevetek, de a gyerekeket nem hagyom megrontani ilyen ideológiákkal.
30/34 A kérdező kommentje:
2022. febr. 14. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!