Mennyi eselye lesz ellenzeknek Orbanek ellen a valasztasokon?
Figyelt kérdés
Csak en erzem azt,hogy a fidesznek siman megleszk a ketharmad?2021. dec. 12. 18:16
1/11 anonim válasza:
60% összefogás 35% fidesz-kdnp 5% egyéb
2/11 anonim válasza:
Az rtl és Jakab Péter győzni fog.
5/11 anonim válasza:
az előző választásokból kiindulva 2 milla fidesz szavazó azért maradt még, ez pedig sajnos jelentős ahhoz, hogy ez a kártékony magyar ellenes banda képben maradjon majd ellenzékben.
6/11 anonim válasza:
Ha Márki mond még pár rossz mondatot akkor annyi esélye mint mókusnak az erdőtűzben.
7/11 anonim válasza:
60-75%-ig biztos vagyok benne, hogy az ellenzék fog győzni. Kétharmad szerintem esélytelen.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem lesz meg a két harmad és szoros lesz. Ez még messze nem lefutott meccs, ebből a helyzetből az ellenzék még simán lyukra futhat.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ebben a jelenlegi politikai helyzetben lehetetlen bármit is jósolni. Én csak remélni tudom, hogy ha még kis többséggel is, de nyer az ellenzék, mondjuk ~50% ellenzék, 40% fidess, 10% egyéb.
Elég dolgot elcseszett már a kormány, főleg az elmúlt 4 évben, remélem sok embernek kinyílt a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!