Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kb. 12 millió cigány él...

Kb. 12 millió cigány él Európában, azon belül túlnyomórészt Kelet-Európában. Mi történne, ha a 12 millió cigány összefogna és területeket követelne a jövőben?

Figyelt kérdés

Európában mindenhol csökken a népesség. A cigányoknál viszont az összes országban meredeken emelkednek a számok. Elég csak abba belegondolni, hogy a magyarok mennyivel többen voltak régen. Ma már csak 14 millió magyar él a földön, míg cigány csak Európában kb. 12 millió (sokak szerint alábecsült szám).

Nyilván nem most még, de idővel elképzelhető, hogy jön egy olyan cigány vezető, aki összetudja fogni a cigányokat és külön államot alapítsanak, akár több mostani kelet-európai ország területén. Ebbe a területkövetelésbe beletartozhat többek között akár: Magyarország, Szlovákia, Románia, Moldova, Szerbia, Horvátország, Montenegró, Bosnia, Koszovo, Bulgária, Albánia, konkrétan majdnem az összes balkáni ország.

2022. febr. 8. 15:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Te dobálózol szövegértéssel, miközben egy egyszerű kérdés megértésére sem vagy képes. Ha szerinted megoldható az, hogy a cigányságnak autonóm területe legyen, akkor nyilván van valamilyen elképzelésed a hogyanjáról. Erre lettem volna kíváncsi. Ha a cigányoknak országa lenne (de nem lesz), ahhoz kell egy terület, amin ez az ország felépül. 12 millió embert nem lehet egy jelentéktelen méretű területen elhelyezni. Nagyjából egy Magyarországnyi területre lenne szükség. Mindettől eltekintve ez nem úgy működik, hogy a hasunkra ütünk, és csak úgy rábökünk egy országra, hogy tőle akarunk elvenni majdcsaknem 100 ezer m² földet. A zsidóságnak sokkal könnyebb dolga volt, mert más történelmi okokból voltak diaszpórában. Egyenesen baromság összehasonlítani a zsidó diaszpórát a cigányságéval.

2022. febr. 15. 17:32
 22/37 anonim ***** válasza:

Én a kérdést értem, csak azt nem hogy miért zaklatsz vele.

Én azt írtam, hogy ha a zsidóknak tudtak országot "juttatni" (meg a különböző szláv népcsoportoknak is), akkor milyen alapon pattintanák le a cigányokat, ha előállnának egy ilyen igénnyel?

Tök mindegy, hogy jelenleg van-e ilyen igényük (nincs), vagy van-e realitása (az sincs). Történelmi precedens viszont van. Meg tapasztalat is, hogy mivel jár egy ilyen döntés.

Az, hogy a zsidók a Közel-Keletről származnak, szerintem már az ENSZ határozatkor sem volt elegendő érv amellett, hogy nekik pont ott kell országot biztosítani. Pláne, hogy az USA-ban a mai napig több zsidó él mint Izraelben.

2022. febr. 15. 17:57
 23/37 anonim ***** válasza:

juj de rém buta és nyomorult vagy! csak szólok ovatosan mert a holokauszt tagadás az itt komoly törvényjogi bűnnek számít!

az adatok szerint 6 millió zsidó és 1,5 millió cigány na meg 3-4 millió szláv!

hitler szerint a zsidók korántsem voltak ártatlan emberek te nyomorult! -_-

többnyire családos emberek voltak akik normálisan éltek... a sok gyerekről ne is beszéljünk akiket emberi kisérletnek használtak fel! pl összevarrták az ikreket és többieken pedig tifusz kísérleteket végeztek!

2022. febr. 15. 22:55
 24/37 anonim ***** válasza:
nem is jelentettem de hamar levették a kommentedet! te undorító nyomorult náci!
2022. febr. 15. 22:55
 25/37 anonim ***** válasza:
22 azért lett ott mert ott nem volt valós kormány... senkisem akarta oda adni a saját földjét... csak ez meg oda vezetett hogy az ottani palesztinok akik sosem formáltak államot már a kezdetek óta háborúznak az izraeli emberekkel! megmondom őszintén az izraelieknek van joga ott lenni mert a palesztinoknak ott volt 2000 év de semmire sem vitték és az izraeliek befogadják őket ellenben ők olyan radikálisok hogy rakétákat küldenek miközben a saját népük éhezik...
2022. febr. 15. 22:58
 26/37 anonim ***** válasza:

Tehát csak úgy feldobtál valamit, de fogalmad sincs, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni. A német külügyminiszter mondott ilyet nemrég az orosz-ukrán konfliktus kapcsán. Nem tudjuk, hogy mi történik, de elszántak vagyunk.

A cigányokat olyan alapon pattintanák le egy ilyen igénnyel, hogy nincs olyan terület, amire jogi alapon hivatkozni tudnának. A zsidóknak azért van ott az országuk, ahol van, mert nekik régen is ott volt, csak elvették tőlük. Nekünk nem tudnak semmilyen földet visszaadni, mert sosem volt sajátunk. Másét meg nem szabad elvenni.

2022. febr. 16. 10:43
 27/37 anonim ***** válasza:
30%

Fordítva ülsz a lovon.

Nem én tettem fel a kérdést. Én csak válaszoltam a kérdezőnek.

Egyébként meg pl. Szlovákia történelmileg merre volt, Trianon előtt? (Csak hogy elszakadjunk a zsidóktól)

2022. febr. 16. 11:13
 28/37 Odüsszeusz92 ***** válasza:
Ehhez nemcsak a számarányuknak kellene legalább megduplázódni, hanem alkalmasaknak is kéne lenniük egy állam fenntartására benne orvosokkal, tanárokkal, mérnökökkel stb. és hogy alkalmasak e, arra mindenki megadhatja a maga válaszát.
2022. febr. 16. 21:39
 29/37 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy te kérdeztél. Te mondtad, hogy a cigányoknak is joga van saját területet kapni, de azt már nem tudod megmondani, hogy ez mégis hogyan kivitelezhető. Szlovákia Trianon előtt Csehszlovákia volt, meg még utána is jó sokáig. Ez a példa még sutább, mint az előző.
2022. febr. 16. 21:57
 30/37 anonim ***** válasza:

A dzsipók nem tudnának fenntartani egy országot, ugyanis ahhoz adót is kellene fizetni, ahhoz meg ugye dolgozni is kellene. Még ha a jobbágysorba taszított fajtatársaik dolgoznának is közteherviselés akkor se lenne, és totál fenntarthatatlan lenne egy állam. Maximum egy olyan maffiatevékenyégen, bűnszervezeten alapuló vajdaságot tudnának létrehozni ahol a cigó vajda dirigálna amíg le nem szúrják a fajtatársaik. Sokkal sikeresebb faj ez így ahogy most léteznek tehát parazitaként élősködve a különböző gazdaállamokon. Persze ez is csak addig működik, amíg az adott államon tudnak élősködni, tehát amíg nem szaporodták túl az ország fehér lakosságát. Ugyanis amint nem lesz elég adófizető, az élősködő életmódjuk is fenntarthatatlanná válik. Ekkor egyszerűen továbbállnak majd egy másik népcsoportot kiszipolyozni.

10 évet adok és úgy fogunk élni mint most Dél-Afrikában a fehér lakosság. Elektromos, szögesdrótos kerítések mögött, zárt üzletek, utcai örző-védő szolgálat. Elkerített cigómentes övezetek, a többi pedig no-go zóna.

2022. febr. 16. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!