Márki Zay miért engedi hogy Feri becsicskítsa?
Figyelt kérdés
Elmondta hogy nem lesz 7. párt,ő tényleg csak egy báb?2022. febr. 8. 14:51
1/19 anonim válasza:
Medgyessíből láthatjuk, hogy könnyen leváltanak mindenkit. Inkább gyurcsánnyal kellene vitáznia, mert még pártja sem lesz.
Kérlek Gyurcsány adj frakciót.
2/19 anonim válasza:
Ha bekerülne a parlamentbe, annyi saját embere nem lenne, mint a Párbeszéd nevű pártnak. Pedig az se sok.
Vagy bólogat, vagy repül.
3/19 anonim válasza:
Nem értem miért kell folyton Gyurcsánynak tulajdonítani azt is amit az 5 másik párt csinál.
4/19 anonim válasza:
Megmondta Feri, hogy na fiam fordulj meg és hajolj le. Ha nem hát nem. Nem erőszak a jó
5/19 anonim válasza:
Ezt a gumicsontot csak az agysérült orbánista birkák rágják erősen.
6/19 anonim válasza:
Lehet, hogy szub hajlamai vannak a maszkbacsulázós Péternek....
7/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon bölcsen tette, hogy nem állt bele ebbe a vitába. Majd ráér kiépíteni magának egy saját pártot később, most nem ez a legfontosabb. Ettől még nem lesz báb. Ha most nekiáll erősködni, azzal csak az együttműködést gyengítené, a választók szemében pedig rendkívül negatív képet mutatna. Valószínűleg akkor meg azt a kérdést tennéd fel, hogy MZP miért ilyen hatalommániás, nem elég neki a miniszterelnöki pozíció, már saját frakciót is akar?
8/19 A kérdező kommentje:
Én ellenzéki vagyok,de ezt nettó alázkodásnak látom,gáz egy figura.
2022. febr. 8. 15:09
10/19 anonim válasza:
7# de hát akart!!!🤣🤣🤣
Szerinted csak akkor hatalommániás a te szavaiddal élve, ha lett volna 7. frakció, ha sikerül neki átvinni??
A másik, milyen miniszterelnök jelölt az, aki választás 2. fordulójában teljesen korrekt dolognak tartotta, hogy Karácsony Gergely Szilveszterel egy sorban, azaz egymás mellett szerepeljen a nevük a szavazólapon?? A többieké meg egyedül!! Normális ez a faszi??? Nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!