MZP-t legutóbb úgy becsícskitotta Feri hogy mostmár csak súgógépről beszélhet?
2022. jan. 8. 13:21
1/17 anonim válasza:
Ilyen kérdések izgatják az orbánistákat?
2/17 A kérdező kommentje:
1/ Ezek szerint a balosok nem érzik szánalmasnak, ami az "összefogásban" megy? A nagypofájú, kimondó makit hirtelen a sugógép elé teszik.. :)
2022. jan. 8. 13:28
3/17 anonim válasza:
Szerintem hamarosan MZP kinézetű hologram lesz már csak a médiában, amelyik hatpártilag egyeztetett szöveget mond, őt meg elzárja az a szőke nő valahol vidéken, és csak megbízható újságíró közelítheti meg 500 m-nél közelebbre. XD
4/17 mindentudó99 válasza:
Szájkosarat tettek rá mivel még 4-5 undorító szöveg tőle és a parlamentbe se jutnak be.
5/17 anonim válasza:
Szóval teorbánista vagy és trollnak jöttél álkérdéssel. Gyorsan lebuktál. 🤣
Köszönjük Emese!
6/17 A kérdező kommentje:
5/ Mi hazánkos vagyok és nem trollkérdés, az álltalam belinkelt link kommentszekciójában megtalálod a kis üdvöskédet olvasgatni.. :)
2022. jan. 8. 13:37
7/17 anonim válasza:
5: Miért van az, hogy a gyurcsányisták érdemben soha nem tudnak hozzászólni semmihez?
8/17 anonim válasza:
#2!
Morti-Zay Péterre gondolsz, mint maki?
9/17 anonim válasza:
Hypno kollega szerintem titokban fideszes ügynök, aki ezzel a vállalhatatlan stílussal próbálja rossz színben feltüntetni az ellenzéki szavazókat.
10/17 anonim válasza:
Ennek a szerencsétlen Deák Daninak olyan mélyen van a feje Orbán seggében, hogy nyakától a feje búbjáig szaros. Undorító ez az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!