Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki Zay miért verte a...

Márki Zay miért verte a gyerekeit?

Figyelt kérdés

2022. febr. 8. 13:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%
Az, hogy valaki a gyereke fenekére csap miután kiszaladt egy autó elé, meg az, hogy valaki rendszeresen megveri a gyerekeit, két nagyon különböző dolog. MZP őszintén elmondta, hogy ütötte már meg a gyerekét, és azt is elmondta hogy mikor, milyen helyzetben tette ezt. Felelőtlenség úgy beállítani, hogy ő verné a gyerekeit, a gyerekei sem mondtak ilyet soha. De pl. az előválasztás megnyerésekor ott volt az egész családja a színpadon, úgy néztek ki, mint akiket ver az apjuk? Azok után hogy Orbán azt mondta "általában" nem veri a gyerekeit, meg hogy "apám úgy elvert, hogy lábra sem bírtam állni" szerintem elengedhetnénk ezt a gyerekverős témát.
2022. febr. 8. 13:50
 12/23 anonim ***** válasza:
4%
Azért, amiért te vered.
2022. febr. 8. 13:59
 13/23 anonim ***** válasza:
47%

1# mármint Márki Zay volt neveletlen, amikor verte a gyerekeit??🤣🤣🤣

Akkor büdös bunkó volt, tele hittel a szívében...

2022. febr. 8. 14:04
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Mindenkinek lehet hibája, persze gyermekbántalmazás durva hiba. Azonban én MZP-ből nem nézem ki, hogy ütné vágná a gyermekeit. Lehet adott már egy taslit, de ki tudja.
2022. febr. 8. 14:08
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Jaj, ne legyünk már demagógok. Az elmúlt 3000 évben minden szülő verte a gyerekét, ha úgy gondolta, hogy az kiérdemelt pár nevelő jellegű pofont. Az utóbbi 1-2 évtizedben erősödött csak meg itthon az a szemlélet, hogy esssetleg nem erőszakkal kéne nevelni. De ezek a szülők még fiatalok, MZP meg majdnem 50. Fölösleges a szemére vetni egy olyan bűnt, amiben az egész generációja és minden felmenője ludas..
2022. febr. 8. 14:16
 16/23 anonim ***** válasza:
8%

15# én 48 éves vagyok, a párom 45 éves.

Felneveltünk három gyermeket.

Egyszer sem ütöttük meg egyiket sem...

Ja és a szüleink sem minket, meg a testvéreinket 🤔

2022. febr. 8. 14:19
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Mint a lovat
2022. febr. 8. 14:57
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
16, jó nektek, ti vagytok a kisebbség ezzel.
2022. febr. 8. 15:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Mert kissebbségiek voltak, mint az apjuk. Nehéz velük bánni, ha érted.
2022. febr. 8. 15:05
 20/23 anonim ***** válasza:
56%
Na és hol az a riport?:))))
2022. febr. 8. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!