1/23 anonim válasza:
Amiért Orbánt az apja. Biztos neveletlen volt.
3/23 anonim válasza:
Orbán miért verte az apja? Orbán miért dugdossa el és küldi el mindenféle szerepre a fiát? hol vallási vezetőnek, hol meg katonát csinálva belőle... az én szüleim normálisabbak... igaz nem politikusok....
4/23 A kérdező kommentje:
De igen,volt is róla egy riport ahol bevallotta hogy pofonokkal fegyelmezett.
2022. febr. 8. 13:35
5/23 anonim válasza:
Mi ez a múltidő? Most is veri őket.
7/23 anonim válasza:
#4 Amikor gyerek voltam kiszaladtam az úttestre és anyám is elkalapálta a seggem. Amikor mamámtól elloptam a körömvágóját, akkor is rácsaptak a kezemre. Amikor gyerekként a mamám elküldött kenyérért és helyette nápolyit vettem akkor is elnáspángoltak. Láss csodát mégis felnőttem és értékrendet tanultam. Bizton állíthatom, hogy messze jobb a kapcsolatom a szüleimmel a környezetemnél.
8/23 anonim válasza:
Az én apukámtól is kaptunk taslit, ha úgy megijesztettük őt... pl bátyám átrohant a piacról az úttesten át a művelődési ház előtti parkolóig hogy traktort nézegessen.... vagy akkor is dühös volt apám, mikor eltüntem, igaz akkor nem vert meg... de nagyapámtól is kaptam tockost, mikor egy fuvarozó lap bekapta a kézfejemet, gondolván, hogy van benne valami...
9/23 anonim válasza:
A nevelési célzatú pofon nem számít sem testi sértésnek, sem tettleges becsületsértésnek, sem verésnek! Nagyon el vagy tájolva!
10/23 anonim válasza:
Egyébként ha lennének gyerekeim, én nem verném meg őket... de kitudja... de ügyelek erre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!