Van ellenzéki kapmány?
Figyelt kérdés
Addig oké, hogy vannak ilyen kis utcafórumok, de ezen kívül van még valami? Mert ez önmagában édeskevés. Arról volt szó, hogy januártól gőzerővel. Ahhoz képest még mindig nem kerültek elő az előválasztás óta.2022. febr. 8. 09:50
2/13 anonim válasza:
A kis utcafórumok fontosabbak mindennél. Ott lehet igazán közel kerülni az emberekhez.
4/13 anonim válasza:
Jövő héten ismertetik a proramjukat.
5/13 anonim válasza:
Utcafórumok és azért jó pár ellenzéki plakát is van, meg amit online platformokon csinálgatnak. Jóformán ennyi.
6/13 anonim válasza:
Van fideszes kampány? Mert én csak uszítással találkoztam a részükről, konkrét kampánnyal nem.
7/13 anonim válasza:
Hirdetésben lassan több ellenzéki reklámot látok, mint fideszest.
8/13 A kérdező kommentje:
Áruld el nekem kérlek, mégis hogy jön ide a Fidesz kampánya.
2022. febr. 8. 10:33
9/13 anonim válasza:
Szerintem nincs, érdemi legalábbis nincs...
" Várj, míg felkel majd a nap!"
10/13 anonim válasza:
#8 A választási kampány témaköréből adódóan? Mert ha konkrétan az ellenzék kampánya érdekelt volna, azt megtalálod a fenti linken és MZP youtube csatornáján. De mivel ez láthatóan nem volt elég, így gondolom érdekel maga a választási kampány mechanikája, amihez a kormány nemlétező kampány retorikájának is köze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!