Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelentkeztem az MZP által...

Jelentkeztem az MZP által felkínált ötmillióért de elzavartak?

Figyelt kérdés

[link]

Gyönyörűen bizonyítva van minden a videóban. Szép szorgosan megkeresgéltem ezeket és betelefonáltam az ebben a videóban található telefonszámon. Még MZP emailjére is elküldtem.

Azonban azt mondták nekik semmi közük Márkihoz.

Emailen nem kaptam választ.

Ezek szerint megint hazudott MZP. Gondolom meg lett nekik mondva, hogy ha betelefonálnak akkor ezt kell mondani. Emailem meg meg sem nézte. Komolyan ilyen ember akar miniszterelnök lenni?

Kész röhej...

2022. febr. 7. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
nem baj! azért a krumplit megkapod az idén is
2022. febr. 7. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Hazudsz kajlafülű

Ez hol vágatlan video? Mert a kiírás vágatlan bizonyítékra szólt, nem olyanra amit hazug férgek ollóztak össze célzatosan.

2022. febr. 7. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Már feltetted párszor ezt a kérdést és meglett válaszolva h ilyen vágott szarokkal senki se vesz komolyan.
2022. febr. 7. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
Márkinak az esze felér egy tyúkéval. Biztos mondom. Csak felfelé, elvtársak! Éljen az Apró-klán, éljen a Donáth-klán!
2022. febr. 7. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

"Azonban azt mondták nekik semmi közük Márkihoz."

Oda van írva a szaros videóban is, hogy a DK iroda telefonszáma. Felhívod a DK-t MZP-t keresve, majd miután közlik, hogy a DK irodájának aztán semmi köze nincs MZP-hez, még te vagy felháborodva? :D Mellesleg a videóban nem bizonyítanak semmit, MZP a legelső bejelntésében is kikötötte hogy teljes, vágatlan felvételeket vár, szövegkörnyezetből kiragadott félmondatokat nem fogad el.

Én tudom hogy fideszesként marha nehéz ennyi információt feldolgozni, de azért próbálkozzunk meg vele. Ne a DK-t keressük ha egyszer nem a DK-val akarunk beszélni, és ne kérjünk 5 millió forintot olyanért, amit szabálytalanul bizonyítottunk. Lottózni sem lehet úgy, hogy bejelölöd az összes számot, aztán lobogtatod hogy te mind az ötöt eltaláltad, nem fogják elfogadni, mert nem tartottad be a szabályokat.

2022. febr. 7. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Nektek fidesztáliboknak ennyire nehéz felfogni, hogy az összevágott, kontextusból kiragadott mondatok NEM bizonyítékok?
2022. febr. 7. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
Ha valaki így indít, hogy nem kapja meg senki a pénzt... nem jó ómen az országra nézve.
2022. febr. 7. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
Dettó. Hazudós szemét.
2022. febr. 7. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
Korózs leforgat neked vágatlanul egy komplett sorozatot.
2022. febr. 7. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
97%
A kérdező Fideszes, Fideszes elmének nem kell rendes bizonyíték.
2022. febr. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!