A győri Széchenyi István Egyetem által meghirdetett drónkezelő és -adatelemző szakirányú továbbképzésre mennyi érdemes jelentkezni? Mennyire fed le piaci rést?
Figyelt kérdés
Esetemben leginkább páylaelhagyásról lenne szó, jelenleg humán szakmában dolgozom (sajtó, és ami hozzá kapcsolódik), de már kiugranék. Ehhez kerestem szakmát, és eléggé szöget ütött a fejemben a drónos képzés. Tetszik, hogy valamivel komolyabb képzettséget ad, mint egy sima drónkezelő képzés, viszont érdekelne, hogy mik a tapasztalatok, humán végzettségre ráépülő, nulltapasztalatos drónkezelőt mennyire szív fel a munkaerőpiac? Őszintén szólva egy-két hirdetést láttam, ahol hasonló végzettségű munkaerőt keresnek, mint ez a képzés, de állítólag nagy potenciál van benne, leginkább a mezőgazdaságot és a katasztrófavédelmet illetően. Van valakinek kapcsolata ilyen téren?2022. jan. 25. 20:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!