Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azokkal a pedagógu...

Egyetértesz azokkal a pedagógusokkal akik nem oltatják be magukat és az oltás kötelezővé tétele miatt perlik a Magyar kormányt?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

#10 Ez maximum csak arra igaz aki még nem esett át a fertőzésen.

Aki már átesett rajta annak teljesen felesleges!

2022. febr. 7. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
10%
Ez mondd annak, aki már 3. vagy 4. alkalommal kapja el a vírust. :) Én is elkaptam, aztán beoltattam magam háromszor. Holott alig volt tünetem. Nem tudom, miért féltek az oltástól. Kaptatok gyerekként is vagy egy tucatot.
2022. febr. 7. 19:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, mert semmi sem egyértelmű már ebben a témában.
2022. febr. 7. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#12 Mert aki már átesett rajta, annak felesleges.

De ha nekem nem hiszel, akkor itt egy hivatalos elismert amerikai tanulmány erről. [link]

Az újrafertőződéstől pedig sem az oltás sem a fertőzésen való átesés nem véd!

2022. febr. 7. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek.
2022. febr. 7. 21:11
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem tenném kötelezővé senki számára. Szerintem jogos, ha a pedagógusok perlik a kormányt. Az oltásokkal semmit nem oldottak meg az iskolákban. Szégyenletesnek tartom, hogy a tanárok zöme ilyen könnyen "bekajálta" ezt az egész oltás mizériát. Elvileg a tanárok gondolkodó, kritikus szemléletű emberek, akiknek nagyon is fenntartásokkal kellett volna kezelniük ezt az egész helyzetet, ehelyett fejvesztve rohantak már tavasszal a bónusz phizer oltási akcióra, mert ők nem akartak " vágóhídra" menni.

Kislányom gimnáziumában jelenleg nincs is rendes tanítás, mert 23 tanár beteg. Ebből 18 már 3 oltást is felvett. Otthon vegetálnak "lezüllesztett"

immunrendszerrel és mindenféle mellékhatással. Szerencse, hogy vannak már néhányan, akiknek az egója megengedi, hogy ezekről a mellékhatásokról beszéljenek is. Ők már nem ostorozzák az oltatlanokat!!! Ébredeznek!!!

Ez nem konteó!!!

2022. febr. 9. 10:28
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

“Az a haszna, hogy átlagban könnyedebben vészeli át a fertőzést, nem terheli az egészségügyet az, aki oltott.

Pedagógus vagyok. A mi iskolánkban nem kötelező az oltás, de talán 1-2 kolléga oltatlan. Mindenki számára kötelezővé tenném, és én is eltiltanám a tudományos pályától azokat, akik konteókban hisznek. Ez van.”

Rengeteg oltatlan ismerősöm van, senki nem került nemhogy lélegeztetőre, de még kórházba sem. A legtöbb pár napos náthaként élte meg. Egyedül oltottból ismerek olyat, aki kórházba került, esetleg meghalt. Háromszorosan oltott kollégám múlt héten ment covid miatt táppénzre és nem egy embert megfertőzött.

Például Izrael lakossága teljes mértékben be van oltva, mégis tombol náluk a vírus.

Elég szomorú, hogy Magyarországon bárki lehet pedagógus. Finnországban megválogatják ki kerülhet ilyen pályára. Nálunk meg az ilyen primitív, bunkó majmok is taníthatnak, mint a 10-es. Nagyon remélem, hogy csak kamuból írtad, hogy tanár vagy, ellenkező esetben őszinte részvétem a diákoknak. Én az ilyeneket tiltanám el a tudományos pályától.

2022. febr. 11. 04:44
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy ország 100%-ban oltott, akkor a gépre kerülők 100%-a lesz oltott. De nem mindegy, hogy ez mondjuk 10000 fő vagy kevesebb.
2022. febr. 11. 06:24
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

:DDDD

Ezek szerint te elutasítod a tudományt? Az is egy balfékség szerinted? wtf

2022. márc. 16. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!