Milyen hibái vannak/voltak az orbán kormánynak az elmúlt 12 évben?
Hagyjuk a korrupciót, kesma-t, szájert, a migráns politikát, fudan-t, paks2-t, a lélegeztetőgép bizniszt, a kínai túlárazott vakcinákat, úgy az egész covid válság alatt történteket.
Milyen intézkedései voltak amiknek esetleg árnyoldala is volt?
"Az ország iparának fejlesztése. Egy csomó szar szerelő üzem fejlesztését támogatták. De a tej üzemek, a cukor és lekvárgyárak felélesztését nem erőltették, hogy legyen stabil exportunk és ne az alkatrészek, meg az autók adják az exportunk 65%-át."
Meg lehet határozni nagyjából ha az előbbieket támogatta volna jobban vagy mérsékelten akkor arányos lenne-e a betével annak a 65%-os exporthoz képest vagy nehéz mefhatározni?
"Napestig lehetne sorolni, hogy 12 év teljhatalmú kormányzás alatt mit lehetett volna elérni és cserébe mi sikerült. De fölösleges, mert aki a fideszre szavaz észérvekkel nem lehet meggyőzni, a többiek pedig tudják mennyit ér a kormány."
Ha van kedved vagy időd sorolhatod hisz ezekre vagyok kiváncsi. A szavazól meggyőzése nem értem hogy jön ide.
Milyen migránspolitika, vagy mondom másképpen, mi a helyzet a letelepedési kötvényekkel?
A híveik úgy látom benyelik bármit amit a vezér mond...
"Milyen migránspolitika, vagy mondom másképpen, mi a helyzet a letelepedési kötvényekkel?
A híveik úgy látom benyelik bármit amit a vezér mond..."
A migránspolitikát említettem, arról nem kell szót ejteni. A letelepedési kótvények ugyan ebbe a történetbe tartozik tudtommal, ha arról a 20.000-ről van szó. Ha nem akkor ejtenél pár szót róla?
Hogy jönnek ehhez a kérdéshez a fidesz hívei?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!